Dnes mám termín

07.07.2008

Ahojky ženský :a: :a: :a: tak dneska mám termín a pořád nic :n: :n: :n: ani bolest zad, ani bolest jako při menses, prostě vůbec nic :n: :n: :n: zítra už jdu na kontrolu plodové vody, tak doufám že když mě tam trochu prošťouchnou že by to mohlo i jít ven :s: :s: :s: no jsem zvědavá a jak jste na tom vy ???? :c: :c: :c:

ahojky, tak to moc dobre znám, dneska už mám sedmý den po termínu a vubec žádné příznaky, že bych měla rodit...ach jo...

vpátek dle MS, také nic. Ani poslíčci, žádné bolesti. Občas tvrdne bříško, ale opravdu občas. Už začínám věřit, že nebudu rodit a prostě jen splasknu :-)

In reply to by Leo35

Leo, ty máš termín??????????????????????????????????????????????? :°: :ww: No néé, toto letí. Teď mi to došlo, vždyť já už jsem měsíc po porodu :00: Jejda, tak to já teď na tebe budu muset myslet každý den,protože splasknout můžeš každou chvíli :s:

In reply to by Leo35

Ahojík, díky za pochvalu ikonky - konečně jsem se dočkala, že na ní můžu být se svým prďolkou - tuhle už měnit nebudu :n: A ty budeš mít taky co nevidět toho svýho mrňouska u sebe :e): :ww:, co?Hele, já jsem porodila den po termínu, který jsem měla 8.6....:)Ty máš termín 8.7., tak by to taky mohlo být toho devátého, néééé? Každopádně ať je to dneska, zítra...nebo o par dnů později (nejpozději snad toho 18.7.)...tak už je to za pár. Leo, až se Šimonek narodí, budeš ta nejšťastnější ženská pod sluncem, to mi věř. Mě ten náš Daneček úplně změnil - miluju ho každý den víc a víc. Jak ty dny budou plynout a já jím budu posedlejší víc a víc, tak se z toho zčistajasna zcvoknu :s: :00: A maminkování je tak přirozená věc, že se nemáš čeho bát. Někdy je to hračka, někdy dřina, ale to už tak chodí...Budu držet palečky, ať je z tebe taky mamule...a hlavně ať jste oba zdraví! Měj se pěkně, užívej si posledních dnů s bříškem - bude ti chybět, to mi věř! Pááááááááááááááááááááá :a:

In reply to by natalliev

já si pořád říká, že třeba je správný termín ten dle MS-tedy podle lékařů sobotní a že třeba do neděle to bude. Ve čtvrtek přijede tchýně, tak alespoň budu pod dohledem a s případným odvozem v záloze :-) Až se bude něco dít, tak tady o mě úúúrčitě uslyšíte, budu škemrat o rady, jestli to je už ono nebo ne :00: :qu:
Děkuju moc a přeji krásné záření štěstíčkem :-)

Taky držím palečky, ať máš co nevidět mimíka u sebe v náručí. Kolikrát žádné příznaky ještě nic neznamenají. Prostě ti začnou z ničeho nic kontrakce a máš to. Hodně štěstíčka a samozřejmě lehký, přiměřeně bolestivý (nebolestivý být nemůže :s: ) porod, pááá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka