Brzké ráno

10.11.2007

Ahoj holky, už asi blbnu. Od 3.15 nemůžu spát, tak rozesílám maily všem známym a tak.Tady ráno nikdo nebyl, ale když jsem se mrkla teď. :o) 1 on line, tak jsem rychle šla psát s ohromnou radostí, že tu nebudu sama, až jsem zjistila, že ten člověk on line jsem JÁ. :o) Chápete to? Já bych si občas dala pár facek, abych se probrala. :o) No, nevadí. A jak se jinak máte v sobotu?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to píšu ze zvyku, ale vymyslet něco, to je u mě výkon. :o) Ne dělam si srandu, já jsem takhle trhlá totiž normálně. :o) Manžel se za mě kolikrát stydí. :o) To už ale myslim vážně. :o(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já se taky hrozně ráda směju. :o) dělam si dost srandu ze sebe a občas to asi přeženu. vloni jsem měla ze sněhu takovou radost, že jsem v práci (Mc Donald drive thrue) vyběhla na parkoviště, uplácala malýho sněhuláka a dala ho nadšeně za okno. Měl i šálu. :o) Takže lidi, kteří přijeli na jídlo, viděli můj výtvor. No a manžel si ťukal na čelo a říkal mi, ať to sundam, že jsem jak malá. Já mam prostě ráda srandu. Jsem trhlá a co? Aspoň se se mnou nebudou děti nudit.:o)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak je se mnou aspoň někdo. :o) to jsem ráda, že nejsem sama. :o)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

že jo. :o) tak až bude víc sněhu, tak spolu postavíme velkýho, ne? :o)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky