Kontroly ,jak často??

04.07.2008

Holky!! srpňačky...jak míváte často kontroly?? já jsem z toho mého dr.nešťastná!! miláček mě přesvědčuje, že mám asi vše oka když mě zase objednal až za 3 týdny :§) a tojsem tam byla teď v pondělí a příště jdu 22.7. se mi to zdá za dlouho! ani na ozvy mě ještě neposlal prý mám ještě čas :§) :§) jen mi bral stěry na streptokoka :§) a kamaradka IVA20 taky tady chodí a máme stejného dr.už v tomto týdnu chodila já nevím!!!! :00: :00: co si o tom myslíte?? taky mě teď kontroloval vňitřně a že se neotvírám -nic a čípek je 4/2 nevím co to je ale asi nic :00:

Každý doktor to zřejmě má jinak, ale u nás se chodí od 36. týdne pravidelně každý týden na kontroly a na ozvy sem šla poprvé v 38. týdnu! Být tebou, tak si tam zavolám, jestli se nespletli??? Za ty 3. týdny se mi to zdá nějak dlouho???

já byla v poradně dneska -naposledy u své dr. do Podolí jsem objednaná až na 17.7. taky mi to připadá dlouho, ale musím vydržet. Monitor mi dělala ještě moje dr. Tak uvidíme, jak to bude dál.

ahoj
já jsem sice momentálně ve 33. týdnu, ale už jedno dítko doma mám a s ním jsem chodila až od 37. týdne (každý týden) na pásy (ozvy), takže vyšly akorát 4x do konce 40. týdne.
Poslední měsíc jsem pak chodila na kontrolu už každý týden, ale do 8. měsíce jsem chodila jednou za měsíc a od 8. - 9. měsíce jsem chodila 1x za 14 dní, ale pokud si tě doktor(/ka) objednvá v dobu, co jsi napsala, tak je určitě vše OK, takže nemusíš mít strach, že se něco děje. Tvoje kamarádka má možná nějaký menší problém, tak si ji raději zvě častěji a by ji pak neměl na svědomí, ale jinak se určitě nemusíš ničeho obávávat. Doktoři ví, co dělají. Já jsem se ze začátku taky bála a teď, jak jsem už těhotná po druhé, tak už si to tak neberu. ¨
Ozvů se určitě dočkáš, uvidíš....
měj se hezky a ahoj

In reply to by Venda

Taky čekám druhé ale po 8mi letech a mám jiného dr.a je teď vše jiné no tak já nevím ,no uvidíme!! pohyby cítím takže je vše asi oka i testy mám oka,teď snad ten test na streptokoka bude oka ! pupík mi taky klesl trochu :cc): tak čekat jako všechny tady!!

no ja mám termínek 30.7. a chodím každý týden na kontrolu a tento týden jsem byla poprvé na pásech. Je to divné protože ke konci bys měla chodit každý týden, pro jistotu ted už porod může být každou chvíli. jinak mě doktor ted řekl že možná do 14 dnů porodím že malý už klesá a tlačí

In reply to by decentgirl

Já mám termín 5.8. no jako víš zdá se mi to divné kontrola až 22.7. to budu v 38tt čekám druhé a při prvním jsem chodila ke konci poslední měsíc každý týden,no záleží na dr. ale nervuje to no :jawdrop: :jawdrop:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka