co myslíte

01.07.2008

zítra chtějí jet děti do bazénu myslíte že bych mohla vzít do vody i Matěje je mu sedm týdnů???

Tak s tím já taky bojuju malímu jsou 3 měsíce pryč a taky bych ho vzala do bazénu co máme doma ale bojím se aby to nebylo brzo a něco jsme tím nepokazily ;)

ahojky, já bych to asi nedělala. Mam 8 týdení mimi a bojim se. dokud není prý zahojená jizvička po očkování z porodnice, tak se prý nemá namáčet. A ta teplota vody asi taky nebude ideální. Miminka mají mít teplotu jako tělo, ne? Když tak namoč jen nožičky.

In reply to by terčula

Jééé ahojky Terko!!! Dlouho jsem tě neviděla!!!! Jak se máte holky??? ;-) :k:
Jinak k otázce: Souhlasím, je to dost brzy s tak malým miminkem. Voda je studená, může něco chytit a vůbec, j to risk i se starším. Klidně s dětmi běž, ale mimčo nekoupej, jen třeba svlaž nějakou vodou. Vzala bych třeba v lahvi, tam se ti ohřeje. :-)

In reply to by Johanna

Ahojky, včera mi celej den nešel net a když, tak jen na 10 minut a konec, tak už jsem ani nemohla odepsat.
My jsme ok. Malá roste jako z vody. Je to hrozný, když to vidim i já a to jsem s ní pořád. :00:
A co vy? Taky rostete, co? :s:

In reply to by terčula

Přesný! já to taky vidím, malej už má přes 60 cm, takže nakupuju nové oblečení a ze zavinky mu koukají nohy,páč se vždycky vykope. :s: ale na noc mu jí dávám, miminka mají pocit bezpečí. Objednala jsem si baby vak, tak jsem zvědavá, jaké to bude. On je totiž hodný, když se nosí, ale to nic neudělám. Je to jako ten šátek, chtěla jsem ho původně, ale než bych ho uvázala a taky je dost drahej, tohle bude lepší.
To ráda slyším, že pěkně rostete ! :qu: :\x: Jak jste to holky zvládly nakonec s tím kojením? Kojíš plně ?

,

In reply to by Johanna

jj, kojím plně. Nejspíš to bylo chvilkový a dr. by nám hned cpala příkrmy. jsem ráda, že jsem ji neposlechla. verunka sice nepřibývá tolik kolik by asi měla, ale váha nahoru jde, tak co. Vy už máte přes 60cm? Verča měla v 6 ti nedělí 57 cm. To jste už veliký. :)
Ten baby vak mam taky. Kvůli psovi, nechci nechávat malou doma samotnou. Prvně mi plakala, sápala se po prsu i přes to tričko :s: , ale příště mi usnula a spunkala hodinu, pak jsem ji vzbudila, jak jsem přišla domů, takže už si zvykla.
A zavinovačku jsem vzdala už v 5 týdnech, malá se mi odkopávala pořád. tak už má deku.

In reply to by terčula

Jé tak to je super, že kojíš stále! :qu:
Jasně, ono pak po tom umělém zas přibírají moc a to taky není dobré...
Takže dobré ohlasy na baby vak koukám. :-) Uvidím, jestli se chytne u nás. Mě právě malej usíná u prsu, tak si myslím, že to bude pro něj to pravé. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky