První kašička♥

30.06.2008

Holky, tak jsem dneska dala na noc Míšovi první banánovou kašičku....chutnala mu, ale občas nějakej ten ksihtíček udělal :s: Spapal skoro celých těch 130ml a ještě holky chtěl prso :n: ....to je otesánek :k: Tak jsem zvědavá jestli v noci vydrží....teď má teda elánu na rozdávání a vůbec to nevypadá, že by se mu chtělo spinkat :00:

Ahojky Petí, tak Míša už taky začal :one: ale podle foteček mu to celkem chutná :) :c: Taky dávám večer tu banánovou a malá to zapíjí ještě mlíčkem, takže si nechává v bříšku trochu místa, jen aby se mohla na chvilku přisát k mamince :h:

no je to šikulka :qu: já si myslím že musí být nacpaný, tak pokud se bude budit tak to nebude hladem,ale třeba vedrem a žízní, tak si nachystej vodu k posteli :one:

Ahoj Peti tak to máme radost že Mišánkovi chutnalo sna ti bude déle chrnět aby jsi si trochu odpočinula ;) tak držím palce a dej nám pak vědět jak jste dopadli :one:

Ahoj Peti tak to máme radost že Mišánkovi chutnalo sna ti bude déle chrnět aby jsi si trochu odpočinula ;) tak držím palce a dej nám pak vědět jak jste dopadli :one:

To se na nás dneska domluvili :s: Já jsem malýmu dala taky kaši a teď leží v lehátku a kecá si s hračkama,a o tom, že by měl spát... :00: :s: :s: Jo a máte hezkej bryndáček :c:

No jo, chtěl to zapít... ale je to šikulka... to bude jednou lamač dívčích srdcí... co bude, už je... :s: :s: :s:
Za dávných dob se mimiskům dávala kašička už od konce třetího měsíce... to jsem vařívala normální krupici nebo dávala Sunarku a taky tvaroh s banánem a jak jim to chutnalo... a obě děti jsou zdravý jak rybičky... a po té kaši krásně spaly... a teď nestačím žasnout, všechno je jinak... tak ať Míša prospí celou noc, aby si maminka mohla odpočinout... :a:

To se mu ani nedivim, že mu chutnala, banánovou kašičku bych si taky dala :hu: . Jen ať hezky papá, bude z něj aspoň pořádnej chlap ;)

ahojky, no tomu teda taky pěkně chutná :w: :hu: :a\|: My taky dneska papali poprvé přesnídávku, taky mu chutnala :qu: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka