Po kontrole 35tt

30.06.2008

Tak jsme se teď vrátili z kontroly,doktor měl už dovolenou takže tam byla cizí doktorka ale celkem fáájn :qu: udělala mi stěry na streptokoka :w: tak snad to bude v pohodě :w: :w: a na UZ se taky dostalo :qu: velikost a váhu malého sice nevím ,prý to jejich UZ neumí otočený je už dolů od minulé kontroly :qu: takže super, :§) ale změřila mu hlavičku a odpovídá mu na daný termín porodu což je dle UZ 5.8. a dle MS 8.8. na kontrolu jdu zase 22.7. a na ozvy mě tedy ještě neposlali :§) prý příště :one: takže to asi tak vše :qu: no rozhodně byla příjemnější než Dr-chlap ke kterému obyčejně chodím.I budoucí taťka měl z ní oka pocit :qu: tak přeji všem pěkný zbytek dne. :cc):

tak to gratulujuuuu, uz budes mit brzy prcka u sebe :dance: Já jdu zítra na velký ultrazvuk a uz bych měla znát pohlaví toho mého nájemníka :) A jak se ti jinak daří? Už se dlouho chystám že ti písnu, ale pořád se k tomu nějak nemůžu dostat :dance:

Ahoj Luci :) tak to je prima, ze je vse OK. Me ten muj flegmos jeste stery z pochvy nedelal, tak sem se musela pripomenout a snad mi ho konecne udela v patek. On ma na vsechno cas. Sice ma milion uznani, ale o to je vic v klidu mi pripada. Pri tom v Ivancicich uz se me na vysledky techto testu ptali a rikali, ze vysledek je az po tydnu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka