kontrola ve 4 měsících :-(

26.06.2008

tak jsme dneska absolvovaly kontrolu ve 4 mesicich. mame 5,84 kg a 60 cm :\x: . tim ale konci pozitiva :-(
pred mesicem kaje pichaly ouska a porad ji to hnisa. dr. nam rekla, ze to vypada, ze nesnasi zlato! :§) ja se totiz ptala vsech moznych znamych i tady a nikdo se zahojenim nemel problem, jen my. dostaly jsme masticku, do nedele mame mazat a kdyz to neprejde, tak je vyndat a dame stribro :? .
dale se ji dr. koukala na kuzi, ma ji dost suchou, i kdyz mazu nekolikrat za den. koukala po kolinka a na trisla, tam ji ma takovou zarudlou a supi se. pry je mozne, ze to vypada jako zacinajici atopicky ekzem! :§) :w: je fakt, ze ho mel manzel a pry se to dost dedi :-( mate s tim nektera zkusenost? cim mazat a jak casto? dostaly jsme nejakou mast, ale budu ji mit az zitra.
a dale se nam samozrejme nezahohilo raminko po TBC, takze jsme byly v pondeli na plicnim a tam ji to vymackavali :sick: a zase nam teda odlozily ockovani, nemame jeste vubec zadne. :n:
tak jsem z toho cela takova rozladena. napiste mi neco veselyho. :k:

moje malá sestřička měla s ouškama podobnej problémek, ale mamka ji to každej večer pročišťovala lihem, asi to nebylo pro prďolku nejpříjemnější, ale zahojilo se to rychleji, než když to mazali mastičkama.. vždycky otočila naušničku a očistila uchošťourem namočeným v lihu..
jestli to zkusíš, tak radím-manžel musí pevně držet jak dítko tak hlavičku, ale fakt pevně a ty se nelekej, že tak vyvádí:)

In reply to by Peťule J.

ahoj petule, my to tim lihem taky delaly a nepomohlo. no nausnice uz jsem vyndala, necham to zahojit a na podzim, kdyz uz nebudou vedra, tak ji je necham nastrelit. pa :a:

Ahojky,to je mi líto že máte takové trápení.My jsme byli na náušničkách dnes,tak doufám že se nám to dobře zahojí,máme bílé zlato,snad to bude v pořádku.kamarádky holčička má taky problém s náušnicema,už jí to hnisá asi 2měsíce,dokonce s tím museli do Prahy do Motola a dopadlo to že je musely stejně vyndat.Tak věř že už to bude jenom lepší,mějte se krásně pa Veru

Ahoj žabičko, tak to mě mocinky mrzí :( , že máte takové trápeníčko, ale některé maminky jsou na tom ještě hůř :e): . Moc Vám držím palečky, ať můžete nosit zlaté naušničky, ať se ramínko zahojí a at' ekzém nezlobí :) . Moc na Vás budeme myslet a posílám léčivé pohlazení :h: :h: :h: .
Papa Renča a Erča :k:
Jinak já se taky trápím :r: , moje milovaná sestřenice leží s vysokým tlakem v porodnici, má 130/190, termín má až 15. srpna a hrozí jí každým dnem vyvoláním (už měsíc) a tak jsem vděčná za každý týden, co je 2v1 :) .

In reply to by Renča81

ahoj renco, diky za povzbuzeni, ja vim, ze jsou na to mnohe hur, jen mi to prislo nespravedlivy...
sestrenky je mi lito, prosim te, ale to ma 130/90 ne? ja to mela presne tak, prave si me taky nechali v nemocnici, ale pravda bylo to jen 14 dni pred terminem. tak at holka jeste chvilku vydrzi, aspon 14 dni! drzim palce.
mejte se krasne holcicky a diky! :k: :a:

In reply to by zabka

nemáš zač :h:
Jinak to nebyl překlep, opravdu 130/190, teď jí to kleslo na 100/170, tak jí pustili domů (nemají místo) a v pondělí jde zase na kontrolu. Ten její tlak je hrůza celé těhu i před, ale oni neví proč ho takový má a celkem byl prý i zázrak že otěhotněla (do třech měsíců po svatbě, takže úplně v poho), tak snad to bude všechno o.k., to co si všechno prošla v těhu bych nikomu nepřála (minimálně 2xtýdně po doktorech, protože má ještě problém s ledvinami a se štítnou žlázou), no je to chuděra a proto jí to mimi moc přeji, protože kdo ví jestli vůbec nějaké další těhu bude
Měj se krásně a pozdrav princeznu :girl:
Papa Renča a Erča :k:

Ahoj naše malá to má taky :(, po mně. Mažu excipialem s mandlovým olejem a Linola fett koupel a hoooodně se to zlepšilo. Vikča měla 5,3 kg a 58 cm v 6 týdnech :), je už teď faldíčková a ty škraničky. Jinak holky máte fakt trápení - tak ať vám ty bolístka co nejdříve odejdou...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Na zádech, na rukách, na pusince takový už extrémně šupinatý, a na hrudi...Už je ale pryč, ale když pořádně nepromažu, tak zase někde hned vyraší... Ach jo. Musí se to hodně promazávat. Já ho taky měla vždy na puse a pod krkem, kolenama a jednou jsem s ním skončila v nemocnici po celém těle. Teď ho mám jenom mezi prstama naštěstí a už se mi to snad nikdy nevrátí. i když nechápu moji kožní, ta mi ve dvaceti tvrdila, že je to atop. ekzém a prý je už od malička a já do té doby byla v poho krom alergické rýmy.

Ahojky, tak nám jsou dnes 3 měsíce a máme 6,5 kg a 59 cm, nechci vidět kolik budeme mít ve 4 měsích :ooo: Jinak nás budou očkovat až ve 4 měsích, nic si z toho nedělej, je to prý normální i déle...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jo, asi mám doma otesánka, a to jí dávám papat po třech a víc hodinách, nechápu čím to je že tolik přibírá

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je fakt...A to přibírání má asi po mamince ://:

ahojky žabičko, tak to už máš doma krásnou velkou kočandu :h: a nevím jak s těmi ouškami, ale nám se to taky strašně dlouho hojilo a asi týden před kontrolou ve 4. měsících se ji to jakštakš zahojilo ://: a s ekzemem neporadím... ale jinak máš moc hezkou holčičku :c: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj mirusko, diky za tip. ja mazala modrym olejickem jeste do nedavna, ale prislo mi, ze je jeste sussi. tak ted jsem presla na cervenou indulonu, tu jsme meli i v porodnici a tchyne jeste koupila nejaky olejicek a zda se byt dobry, tak uvidime. koukam, ze ty ekzemy jsou hodne caste. chudaci miminka :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka