Pupík ve 25+5tt

08.11.2007

Tak takhle my už jsme veliký :-)

Ahojky, máš krásné bříško :-) Já zítra začínám 21. týden a už se nemohu dočkat, až se budu taky moci pyšnit ještě větším bříškem. Sice ho mám již teď velké, ale pořád to není ono :-)) Víš, jestli čekáš holčičku nebo chlapečka?? Nebo máš raději překvápko? :-) No, teď jsem koukla vpravo a přečetla si, že to bude Míša :-) Božínku, trošku mi trvá, než se tady zorientuji, jsem tu teprve druhý den, tak promiň :-)

In reply to by PETRUSE333

A přála sis kluka? Já taky čekám chlapečka, pravděpodobně to bude Lukášek :-) Manžel byl v sedmém nebi a já se přistihla, že je mi to jedno, jen jsem si moc přála, aby bylo zdravé ... Máš termín v únoru nebo v březnu??

In reply to by Nufik

Nufiku, když klikneš na mé jméno, které je vyznačeno modře, tak tam se dozvíš více věcí. Ale jinsk Ti samozřejmě odpovím.....bylo mi jedno jestli to bude holčička, nebo chlapeček.....hlavně ať je to zdravé! No a budeš se divit, ale manžel chtěl holčičku, ale pak, když jsme si protrpěli to čekání na výsledky z plodové vody, tak mu bylo jedno co to bude.....hlavně chtěl ať je to naše dítko zdravé!!!! Peťka

In reply to by PETRUSE333

Díky :-) Už jsem jukla :-) A neměla jsi strach, při tom odběru plodové vody? Jsem moc ráda, že máš dítko v pořádku. Ze začátku svého těhotenství jsem byla trošku nervózní, má kamarádka bohužel o mimi přišla, a v časopisech navíc psali samé špatné případy i po porodu, tak mi to moc nepřidalo ... Stejně to je úžasný pocit, čekat mimíska, viď :-) Máš už nakoupenou výbavičku? Já se pořád nemůžu rozhodnout jaký kočárek ...

In reply to by Nufik

To víš, že jsem měla strach....ale nééé z bolesti při odběru, ale o mimíska, že bych o něj mohla přijít, že by nedej bože bylo nemocný atd. Ale díky bohu je vše v pořádku. A máš pravdu, že je to opravdu krásný pocit, přestože ze začátku mi bylo dost zle, ale po třech měsících už mi bylo fajn! Z výbavičky už něco málo mám, ale zatím toho moc není. A kočárek? Ten jsem tady dneska řešila s holkama jaký mají názor na kočárky z Polska. Peťka

In reply to by PETRUSE333

A ty budeš kupovat kočárek v Polsku? Manžel už mi to taky navrhl, je mi to jedno, jen se bojím, aby byl pro mimi bezpečný, a dát za něho nehorázný prašule taky nechci, ráda bych za uspořené penízky koupila i další vecičky :-)

In reply to by PETRUSE333

A uvažuješ o trojkombinaci nebo jiném kočárku? Já pořád přemýšlela nad podvozkem a nemůžu se rozhodnout ... Ráda bych, aby nebyl moc těžký, snadno se dal složit a lehce se s ním manipulovalo, ale nevím nevím, ... na webu jich je hodně, ale pořád jsem neviděla ten pravý, co by mě praštil pořádně do nosu :-))

Jééé to je roztomilej pupík, já měla bříško hodně popraskané, i když jsem mazala a starala se :-( ale to nevadí, stejně to bylo to nejhezčí bříško na světě, určitě to vnímáš taky tak viď?

Valeška

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka