Víkend

29.06.2008

Ahojte všechny snažilky, tak jak jste prožily víkend? Mě manžel včera přichystal skvělé překvapení, jeli jsme do Prahy na Krysaře. Já mám ráda Landovy muzikály a hlavně ty písničky a tak mi přichystal takové malé překvapení, taky bych mu už ráda jedno přichystala, ale to by ve středu nesměla přijít MS, tak snad se nám konečně zadaří :-) Snažilka Lucka

Ale o tom léku opravdu nic nevím. Já jen piju kontryhelový čaj, ale kdybych věděla o něčem účinnějším byla bych šťastná. My se snažíme o miminko sedmý měsíc a jak dlouho vy?

In reply to by Tomasci

radila,že vyzkoušeli tablety BABYPLAN ,kyselinu listovou a ten čaj co už piješ.Já užívala centrum materna a tu kys.listovou a mám pocit,že se mi akorát zlepšila plet.My už se snažíme šílený 2 roky a pořád nic.už jsem byla u dr.a ta mě poslala na IVF.

ahoj,tak to já jsem o víkendu slavila své narozky a od manžela jsem dostala velikánskou kytici až mě to normálně dojalo.On mi totiž kytky jinak nenosí.Taky jsem ovšem chtěla abych nám mohla zdělit novinku,že budu těhu,ale bohužel příroda zas selhala.když už ti odpovídám,měla bych takový dotaz,kamarádka mi doporučovala nějaký lék na neplodnost,jmenuje se to FYTOTONIK,NEVÍŠ O TOM NĚCO PODROBNĚJŠÍHO???????Ona mi to jen od někud napsala,že to prý funguje.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka