Nase nove povleceni :-)

27.06.2008

Tak dneska prislo a mam z nej velikaaaanskou radost. Postylka je stara jeste po me a brachovi, nova zatim neni objednana ale i tak sem to musela zkusit dat aspon na tuhle :qu:

čauky Věroušku,tak uplně to samé povlečení jsem si chtěla z ebutiku objednat,ale ve finále jsem dostala látku a babča mi to ušila!!!
ale ty žirafy se mě líbily nejvíc!!

No jo, je krásný :one: . Já čekám přesně takový. Odkud jsi ho objednávala? Já ho mam objednaný z www.jolis.cz, jestli ho máš taky odtud, za jak dlouho ti přišlo?

Věroušek

In reply to by Ivculka

Jj presne odtamtud ho mam. Maji lhutu myslim 25dni. A bylo to tu asi za 20. Ted nevim presne. Ale upozornuji te predem mailem, ze to posilaji. Vozi to sluzba PPL, takze ti i predem zavola jestli budes doma.

Věroušek

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Je to 11kusu a stalo to i s postovnym 1975kc

ahoj je moc hezká :) taky se těším až budem zařizovat :) prosim tě jak tam drží ty nebesa ? ta záclonka ? na čem to drží ? nevím to dětátko sem ješte nemela .)

Máš to móc krásné. A ty budeš kupovat novou postýlku? Já byla smutná, že tu naši starou si nechávala ségra - líbila se mi víc než ty nové. Přišla mi být taková pevnější - robustnější :) :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka