uz me ty lidi serou!

25.06.2008

prakticky denne mi nekdo rekne,hlavne prodavacky v obchode,ze mám velké bricho,ze vypadám,ze bych mela jít rodit. Kdyz jim reknu,ze jsem ve 30tt,tak reknou,ze to zní lépe,ale ze ony takové nemely atd. Jsou fakt netaktní a já mám z toho pak depku. Kez by me to chytlo alespon v srpnu.... :( Jinak se musím tak 6x denne píchat do prstu a merit ten blbý cukr,drzet dietu,coz mi jde tezko v tech vedrech,ujízdím na melounech a nanukách. Ale na sociálce mi dala papír pro doktorku,at mi potvrdí,ze jsem na diete a kápnou nejaké penízky navíc,dobré,ze? tak holky co máte nejakou dietku,tak vzít papír a nechat potvrdit! :one:

ivka222

je normální že se lid ptají,to nejní netaktnost,jo to milé a pozorné,ale každý to snáší jinak ;)

Hele nepsala jsi to uz jednou?Nebo to bylnekdo jinej?Ja byla na svi brisko hrda a taky mi rikali ze mam velky.Hori by bylo kdybys mela mali.Narodil by se ti trasoritka. :!k:

In reply to by Adrun

Ahojík! Nic si z těch netaktiků nedělej, lidi jsou různí...Užívej si těhu a posedních 10 týdnu s bříškem. A velikost bříška vůbec nerozhoduje o velikosti mimi. Já jsem měla bříško malé - a narodil se nám chlapeček (ve 40+1tt) 3650cm :ww: Dokonce i v porodnici mi typovali, že to bude drobek...nechtěli vůbec uvěřit, že se mi narodilo takové miminko.

naštěstí dietu nemám, to by byl můj konec, taky řádím s melounama a zmrzlinama, z toho mi aspoň není špatně. No někteří lidi jsou hnusní! Mě se taky každý ptá kolik že jsem přibrala že už vypadám na porod, prdím je každý jsme ňáký né?Vendula

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka