Náušničky - hrůza

24.06.2008

Tak jsme se teď vrátili z poradny. Malá mám 59 cm a 6,50kg. A taky nám píchali náušničky, hrůza!!!! Malá řvala a já brečela v čekárně, bylo to strašný, už to nikdy nechci zažít. A ještě jedna věc, musíme s malou na gyndu, má dole zarostlou dírku, má s tím některá z vás zkušenosti? Prý jí to jen nějak jakoby roztrhne. Tak přemýšlíme jestli jít ještě dneska, nebo jestli to stačí za týden.....myslím že dnes si bolest vybrala....poraďte prosím

Malá je krasavice :qu: :one: :h: .
Chuděrka malá,hlavně ať to nebolí a je to rychle hotové!!!Pevné nervy!!!

no a proto je lepší to píchnou když jsou miminka, jenže ne každá doktorka to udělá, o tomhle už jsem slyšela od kámošky, tak ať ji to moc nebolí bobečka malého :h:

pěkná princezna, :girl: taky jsem naušničky obréčela v čekárně. O tý dírce slyším poprvý, držím pěstičky, ať zákrok moc nebolí a brzo se zahojí :)

Berunka malá, to neporadím, ale určitě to bude jednoduchej zákrok a za chvíli o tom nebude ani vědět. Držím vám palečky a ty se moc netrap. Malá to z tebe vycítí, teď potřebujete trochu optimismu.

Malá je fešanda, ale je mi líto, že bude muset na ten zákrok...no snad jí to berušku nebude tolik bolet :k: :h: :k:

jejda tak to je mi maly strasne moc lito jeste si pamatuju kdyz pichali ouska nikol to bylo revu a ja brecela s ni jeste jsem ji blbec dala mikinku pres hlavu ze v ni mala musela spat nemela jsem silu ji to pres ty ouska sundat a ted az se mala narodi me to ceka znova tak doufam ze uz to probehne daleko lip jinak o tom druhym problemu jsem vubec neslysela chudinka mala takovy bolesti uz musi zazit drzim pesticky at je to vsechno v poradku a malou za me pohlad

To je mě líto! Co to má chudinka malá?????? Nevím co to je nikdy jsem o tom neslyšela...je pravda že ji doktorka pipinu vždy kontroluje a že ji mám často vitírat olejíčkem aby to nepřirůstalo ale měla jsem dojem že mylslela aby nepřirůstaly pysky.....My naušničky přežili v pohodě, asi 14 dní jsem při každém přebalení vyčistila slivovicí, dírky nehnisaly nic ale uši byly dlouho zarudlé a jak sem přestala čisti je to Ok. Moc držím palce ať jste Ok!

jejej, chudinka malinká. Já na náušničky asi nepůjdu. Už ted se toho hrozim. Brečela jsem i při blbym očkování v porodnici.
A s tou dirkou nevim. Zkušenost nemam, ani nikoho neznam. Držim palce. Asi ji to bude pálit při čůrání potom než se to zahojí, viď? To je strašný, co ty miminka musí vytrpět.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka