Ahoj vsechny snazilky i maminky

22.06.2008

Ahoj vsechny snazilky i maminky! :\x: Jsem tu nova, vcera jsem se prihlasila. Tuto stranku navstevuji vcelku pravidelne (vzdycky jen tak na "cumendu") ale prihlasit jsem si troufla az vcera ;) Stal se totiz zlom v mem zivote, zaciname se snazit o miminko. :girl: Vcera mel byt den kdy bych si mela vzit posledni HA ale uz neeee :n: Minuly tyden v patek jsem pred svym nastavajicim manzelem (bereme se v cervenci :\r/ ) snedla symbolicky posledni malou "antiperli". Mel moc velkou radost, takze zaciname se snazilkovanim. Je to pro me hodne velky zlom, a chtela jsem se o tom s nekym podelit a s kym jinym nez s vami! :a:

Ahoj Ivulko.p! :a:
Srdecne Te tu mezi nami vitam ... :qu: :qu: :qu:
Sem moc rada, ze ses rozhodla pro tento smely krok a prihlasila ses tu za nami na tyto webovky. :one:
Doufam, ze se Ti tu bude libit a ze Ti tyto stranky budou dobrym duvernikem a radcem v obdobi snazilkovani a nasledne pak v celem tehu. :||):
Kdybys cokoliv potrebovala, ozvi se - moc rada Ti pomuzu:
Pusu posilaji:
SHARANE+LUCINKA :h:
PS: holky, budte na Ivulku hodne, jasny??? Je to opravdu moc prima holka - zname se totiz osobne!!!!!

In reply to by sharane

Ahojky Sharane i Lucinko :\x: , prvne vam oboum posilam mega giga slaďoučkýho hubana :c: :s: Dekuju moc za uvitani! Jsi zlatíčko! Ze začátku jsem myslela ze toho času budu mit méně ale kradu kazdou chvilku když jsem sama v kancelari ;) nebo mam proste malý čásek a vždycky sem aspoň juknu! Snažilkování je započato :one: a F je moc moc rad! ;) Včera dokonce volal ty dva čápy, co byli na naší střeše před týdnem, že už můžou naostro přiletět :s: :s:
Ono totoiž mile snažilky a maminky, kdyby všechno záleželo na něm, tak máme minimalne tříletého mimišáka :cc): ale ne jednoho, přeje si aspon hned dvojčata (mame je z obou stran v rodině, proto to není vyloučené :00: ) Jenže ja si trochu představovala všechno jinak. Bydlet, svatba, miminko... /možná trochu klišé, ale snad mě některá chápete/. Zatím se nam to pomalu rýsuje...jsme skoro měcíc před druhym bodem...a pak snad ten posledni.... :/;x:
Musim se s vámi rozloučit, moji drazí kolegové se blíží...Přeji vám oboum svym zlatíčkum - nadherné Lucince i její báječné mamince, vsem snažilkam i maminkam hezky příjemný slunečny den! :a:

Ahojky, já jsem tady taky nová a je fakt, že mě tyto stránky taky nadchly...

A měla jsem stejný důvod-začali jsme s s manželem snažit o mimčo... :s:

Kally

Ivulka

Ahojky, tak to je moc hezké a moc držím pěstičky, a´t se brzy zadaří. Hlavně buĎ trpělivá a dejte tomu volný průběh. Mluvím z vlastní zkušenosti, hrozně jsme se na miminko těšili a každý měsíc jsem doufala, že te´d už snad budu konečně těhotná. Připadalo mi to jako věčnost a přiznám se, že mě npadaly i nejhorší myšlenky, je toho všude plno ( neplodnost), ale zadařilo se a otěhotněla jsem po vysazení přesně za 6 měsíců, což je krásné, teĎ už to vím, když pročítám, jak se někdo snaží rok, dva...:-((((
TeĎ jsem ve 13. týdnu, hrozně si to užívám, strašně se těším, no a 30.8.2008 se bereme, tak věřím, že i na tento okamžik budeme mít krásné vzpomínky. Kdy se berete vy a jakou plánujete svatbu? Ahojky

In reply to by Ivulka

Dekuji Ivulko za rady, budu si je drzet porad v pameti. Verim, že mas pravdu protoze to slysivam casto od zmanych a kamaradek. Jen kdyby se mozna Filda (muj :c: ) tolik netesil... myslim to v uvozovkach samozrejme. ;) Se svatbou jsou spojeny vsechny tyto podobne otazky, ale ja na ne radeji odpovidam: Ze je na to cas! Je to pro me lepsi nez kdyby se me v okoli ptali porad dokolecka a ja na to myslela. Gratuluju k tehu! Mylim, ze pul roku je krasna doba na otehotneni...ale verim ze lidske podvedomi (i vedomi) porad pracuje a mysli na to i kdyz nechce. Je to krasny, budu drzet pestiky aby to dopadlo dobre... :\x: :/;x: 30.8. mate svatbu? Jaka bude? Podrobnosti prosim ... :) My jsme planovali 16.8.... :///: Ale tento den je vic symbolictejsi - 26.7.2008, presne na den 25let od meho prvniho krucku... :qu: Je to mala svatbicka o 26 lidech. ale zapijeni mame ve velkem...skoro 80lidi :s: Po svatbe mame hned celozavodni dovolenou, takze muzeme nekam vyrazit na libanky :c: :dance: a snazilkovat :cc): Musim pracovat :( ...zatim papik :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Už jsem to našla. Takže to dopadlo v podstatě dobře, když to není mimoděložní, ne? Srdíčko tlouct začne, uvidíš. Držím palce, ať je vše v pořádku!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Matilko, moc jsem na Tebe myslela, celkem dlouho jsem Tě tu neviděla. Chci vědět, jak jsi dopadla, psala jsi, že to máš v blogu, ale nevím, jak se tam dostanu... :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Matilko, moc jsem na Tebe myslela, celkem dlouho jsem Tě tu neviděla. Chci vědět, jak jsi dopadla, psala jsi, že to máš v blogu, ale nevím, jak se tam dostanu... :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dekuji všem za milé uvítání! :\x: Přeji vsem snazilkam, těhulkam i maminkam hezky začátek nového tydne! ;)

janka.82

Ahojky. Vítám Tě a přeji Ti, ať brzy patříš mezi těhotné ;) :a:

janka.82

In reply to by Ivulka.p

Já myslím, že až se tady rozkoukáš, tak už se odtud neodtrhneš. Tyto stránky jsou návykové, já tu musím být denně ;)

In reply to by janka.82

Vím jak moc jsou návykové! :s: Když jsem nebyla přihlášena, navštěvovala jsem tuto stránku vždycky když jsem mela přiležitost... :dance: Třeba jen dvě minuty denně - když nebyli moji kolegové v kanceláři... Připadala jsem si jako špion 8)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka