Krásný vstup do nového týdne

23.06.2008

moc vás všechny zdravím...jakou jste měli noc?Já jsem byla skoro celou noc vzhůru :jawdrop: , protože se u Káji projevila reakce na očkování po spalničkách :r: (u tohohle očkování je reakce po 10-11 dnech) no a nás to postihlo s celou svou parádou :n: :§) . Večer šla spinkat naprosto bez problému :girl: a v deset se vzbudila se strašným řevem :r: :§) , a byla téměř bezvládná :? :( tak jsem jí dala Nurofen (bo měla i teplotu) a šla si lehnout k ní...vždycky spinkala tak hodinu a potom se na 15 minut probrala a plakala takhle až do rána :00: ://: a když konečně zabrala :'zz): k ránu pořádně tak se vzbudil Míša a už od 5 nespinká :cc): :( ...jsem totálně vyřízená a nevim kde mi hlava stojí....tak jsem zvědavá jak přežiju dnešek :O . A to za hcvilku jdeme do města něco koupit a potom doufám, že přes poledne vyjde dětem spinkání nastejno abych si k nim mohla lehnout taky....no uvidíme.
Každopádně vám všem přeji krásný den :k:

Ahojky, dobré ráno. Tos teda měla supr noc viď :n: :n: :n: Ale určitě ti to vyjde v to poledne :'zz):
my dneska vyjímečně spali skoro 5hodin v kuse, ale bohužel jáááá jsem se nevyspala, páč sem jak nastartovaná budit se po 3hodinách :r: a pak už sem ho citovala celý 2 hodiny :/;x: takže se taky někdy hodim relax :e):

ahoj Ketty,tak to ti vůbec nezávidím...chudinka Kája :-( no snad to bude dobrý...já když to čtu co mě čeká všechno za srandy (očkování,proplakané noci,..) tak se začínám toho mateřství trošku i bát :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka