Pěkný den

22.06.2008

Ahoj mamulky,
jak jste si dneska užily den? Jak jste přežily to dusno?
My jsme grilovali na zahradě u našich, všichni se mi tam opili :-) Přítel poprvé viděl kočárek a moc se mu líbil...krásný den...jenom, kdybych se pořád tak moc nepřejídala :-)
Já jsem čím dál víc nedočkavá, až budu mít to svoje miminečko u sebe, ale vždycky když čtu, že někdo o to svoje po porodu přišel, je mi to strašně moc líto a svět se mi zdá nespravedlivý...nějak měknu.

zdááárek :) pro mě den hrůza.všechno mě bolelo,v říšku jsem měla pocit jako kdybych tam měla kameny.oteklé nohy se mi naštěstí vyhýbají tak aspoň něco,ale stejně pro bolístky jsem místo u vody ležela doma v posteli a spala...a teď nemůžu usnout :!k: neboj,už to budeme mít pomalu za sebou.taky už se nemůžu dočkat... :qu:

ani nepiš, já už se začala bát porodu, o mimi a vůbec... J A snad všechny ženy, které potkám mají potřebu mi vyprávět o svých porodech, už to nechci slyšetl... ://:
Jnak dnešní den byl pažžžáááák, a to jsem si včera libovala, jak mám krásné těhu bez hemoroidů, křečáků, oteklých nohou atd... NO dnes jsem měla slušný konvičky, ale poloha - nohy nahoru pomohla. Jo dneska po mě lezla dvě klíšťata-šli jsme s mužem vysokou trávou. To druhé asi před hodinou ( a to jsem se 2x koupala a manžel mě prohlížel). Tak to se budu ošívat ještě 3 dyn. Jsem z nich úplně šílená.... Kurvy malý nesnesitelný. :\x:

:!k: ještě žiju...ufff :!k: , se těším na spršku před sapním :!k: ....taky jsem měkla v těhu, to asi všechny tak měknem :s: neboj, za chvilku s etaky dočkáš, budoucí maminko ;) :c: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka