mě picneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

22.06.2008

Ahoj děvčata!!!

Tak jsem z toho mojeho chlapa dostala,že plánuje pozvat svou matku k nám,aby viděla Kubu.Moc dobře ví,že si to nepřeju,že spolu vycházíme špatně a vůbec spolu nekomunikujeme.
Celé moje těhu o mě neprojevila zájem,dokonce nad fotkou z utz prohlásila,že těhotná nejsem a fotku jsme vzali někomu v nemocnici.
Po porodu mi nezavolala nic.Vetřela se tu 5den po porodu na návštěvu,já to obulela a zařekla jsem se,že ji nechic nikdy vidět.
Když tu byla po druhé už jsme šla ven abych ji nemusela vidět.

Někdo se bude divit proč když je babičkou.Holky není babičkou.Kuba má jen jednu babičku a dědu a to jsou moji rodičové.
Ona před 5lety prohlásila,že by moje děti musela tlouct od rána do večera,aby nebyli po mě a už v té době jsem si řekla,budili mít někdy děti neuviíd je!!!

A až Kuba vyroste,bude na něj jestli ji bude chtět vidět.....mě to sice srdce utrhen pokuď ji bude chtět vídat,ale bránit mu v tom nebudu moci.

Já ji vidět nechci.A to,že mi chlap říká,že se jeho matka šprajcne a přestane mu posíla soudně určené kč pro něj,mě nechává klidnou.Pač je to soudně a ty prachy mu posíla musí,jinak se muže bránit.Jestli mu vyhrožuje i tím,že nechá přepsat byt na někoho jiného je mi taky jedno.Je to labilní člověk a vyhrožováním nic nezíská.
A věta,že by můj chlap měl výčitky,kdyby zemřela a Kubu by neviděla,ženská která se neměla chovat a neumí ani k němu a on bude mít vyčitky.....Směšné.
Výčitky by měl mít na stranu mích rodičů,že s nima neumí navázat lepší vztah,pač nám opravdu hooooodně pomohli.A tím je nehájím,že to jsou moji rodičové to ne,nebýt jich tak nemám pro Kubu plno věcí.
I teď se mi snaží pomoci,zaplatili za mě i za Kubu popelnice,dali mi už několikrát na plenky.Na začátku mi mamka vařila a kdybych si řekla,tak by uvařila i teď.... Vidí moc dobře,že jsem na vše sama,že mi chlap nepomáhá a tak se snaží pomoci....Já se tedy snažím zvládat vše sama,vše odmítám,ale vždy mě umlčí,že je to pro Kubu a oni to rádi udělají...

CO mám dělat,když se mě ani nezeptal,zda bych s jejím přijezdem souhlasila????Jem ni bylo divné,že si spolu často volají a tak mi to došlo a zeptala jsem se.Odmítal se o tom se mnou mluvit.
Já mu řekla své doma nebudeme ať si přijede,ale jen za ním a nebo ať jí pošle fotky Kubíka a bude to vyřešené.

Ahoj Leničko, nemáš to jednoduché a vůbec je to tak nepříjemné a choulostivé, Tvé pocity chápu a jak se znám taky bych asi taky vzala děti a jela někam na výlet nabo k rodičům.Nechtěla bych bránit dětem a prarodičům v kontaktu, ale pokud má takové hlášky tak bych na morálku asi nekoukala. A nějaké peníze a byt??? To ať si klidně nechá, hlavně že je u vás doma klid, tedy by mohl být, kdyby chlap stál za Tebou. Přeji hodně sil a pevné nervy.. :one: ;)

Chudáčku :r: vůbec bych si nikdy nepomyslela že některé z vás mají ten život tak těžký :( asi bych si měla začít vážit toho co mám doma.
Normálně běž ven nebo k rodičům, já bych taky doma nebyla :n:

Nemáš ten život vůbec lehkej, jak s chlapem tak s bábou. Já bych to tedy řešila jako ty. Babička v pravém slova smyslu to rozhodně není. :n: A co chlap, už se na ty mašiny vykašlal?

In reply to by Katka77.

5ekla jsem mu své a atd....bud si veme ponaučení nebo ne.Pak už bud jednat hodně tvrdě!!!
A Katko možná se te´d usmejěš nad mou najivitou,ale já si jsem 100% jistá,že mě neuhodí.
Měl už tolik příležitostí a ani jednou to neudělal....
I když na jednu stranu by to možná bylo jednodušší uhodil by mě tak bych nečekala ani minutu a utekla bych....

In reply to by LenickaV

Ne , neusměju, protože věřím, že každej nemusí být takovej jako jsem to zažila já. A pokud by hrál sem tam tak bych to tenkrát asi rozchodila. Ale, že nám i kradl peníze a vztáhl na mě ruku, když jsem držela malýho, to byl konec. Je to moje zkušenost, třeba uděláš lepší. Spousta kluků co znám hrála a pak se na to vykašlali, nebyli ještě v takovým stádiu jako bývalej.

Lenicko,tak to je husty......to te fakt lituju a nevim co bych delala,ale urcite to nenechala jen tak.mas to tezky kocko.

Leni, jsi v právu. Je to těžké, vůbec si to nedokážu představit. Ona není babička, to by se chovala jinak. Řešila bych to stejně jako ty. Kašli na ně. :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka