Je mi divně:-(

22.06.2008

Ahoj holky, vím, že se to tu probíralo už několikrát, ale většinou se jadnalo o velmi ranné těhotenství, tak 8 týden. Ale já končím 19 týden a dneska mě bolí všechno, jako bych měla menstruaci - vaječníky, ledviny. Je pravda, že když jsem to propočítala, tak bych to zrovna měla mít, ale mám obavy, jestli to nemůže znamenat něco špatnýho. Zatím jsem nezaznamenala žádné špinění či krvácení, ale chodím s obavou na záchod. Třeba minulý měsíc jsem to tak vůbec necítila. Od úterka mám pohyby, ale zrovna dneska ani včera nic, tak jsem z toho vyplašená. Míváte to někdo taky tak? Omlouvám se, pokud to někomu přijde směšný dotaz, ale tady se vždycky uklidním. Děkuju

já jsem v 17 tt. a taky mám pocit,že padnu,teď mě 3 dny bolelo děsně břicho-jako kdyby žlučník.a bylo mně na zvracení a taky trochu průjem,ale hlavně ty děsný křeče.Ale nasadila jsem si dietku a je to zase vše ok.

tak ty pohyby ti závidím,já asi nic.Myslela jse si,že už jo,ale ted nic.A nebo to nepoznám.Jen když si lehnu na bříško,tak cítím,že v bříšku něco mám,ale jinak prostě nic.Už začínám být nervozní:o(

In reply to by dori

To já jsem měla pocit už před 14 dny, ale pak jsem si říkala, že je to brzy a teď od úterka jsem poznala, že to je ono. Ale nesmutni, brzy to přijde. Je to takový ťukání no jak to nejlíp popsat:-)

já taky před tímhle těhu měla nevydařené těhu max. 6 týden, ted jsem první 3 měsíce brala ultrogestan...a bolení na menses i jiné jsem taky měla a dost... a vidíš už za 3 týdny necelý rodím a malej se má čile k světu :c: tak neboj hlavně to chce klid a klidně dost lež a odpočívej pokud se necítíš :one: jerabina

Renči, neboj, myslim, ze v tomto pocasi a v tehotenstvi je mozne vsetko. Asi je blby tlak, lebo vcera mi bolo tiez blbo. Nebooj. odpocivaj a daj si nieco dobreho :c: :k:

Ahój! Gratuluju k pohybům! Já (20 tt) a furt nic necítím! Sice mi nebývá špatně, ale to mi nebývalo ani před menzes, ale různy motání hlavy a stavy divnosti přicházejí a odcházejí furt! A asi to tak ještě bude! A teď je venku ještě hodně horko a možná i nízkej tlak, tak na to jsou těhule prostě citlivější!!!
Tak snad to bude v pořádku! Nic nedělej a dej si odpočinkový den a uvidíš zítra! Hlavně se zbytečně neznervózňuj!!!
Držím pěstičky a opatruj se!!!

In reply to by renatamu

nemáš zač...začala bych asi taky trochu plašit, ale teď když už jsem na konci, tak mě jen tak něco nerozhází...uvidíš, budeš stejná :-) Ale kdyby se ti ještě přitížilo, že bys do toho začala krvácet, tak bych vyrazila na pohotovost, ale myslím si, že to nepřijde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky