Srazík se vydařil

22.06.2008

Ahojík maminky a těhulky, moc ráda jsem Vás všechny viděla a poznala a doufám, že jsme se nesešli poprvé a naposledy!!! Po prázdninách uděláme další srázek a tam už těch miminek bude více :dance: Fotky dám do fotogalerie.
Smazala jsem blok na hlavní stránce a asi se s polu s tím smazal i blok Maruskity, za což se ti mooooc omlouvám.
Jinak malý má pěknou rýmu a kašel :r: V noci pěkně kašlal a kýchal, chudinka moje malinká.

Ahojky, teď jsem narazila na váš srazík a moc mě mrzí, že jsem o tom nevěděla:( musím to tu častěji pročítat. Jsem z Ústí a jestli ještě nějaký srazík uděláte , tak ráda půjdu mám termín na říjen, tak to bych po prázdninách mohla, ale vy už všichni budete mít miminka u sebe:) tak papa a ať se malej brzy uzdraví

Věroušek

In reply to by Pavule

No pokud bych mela uz mimi, tak bych asi nedorazila. Bylo by jeste moc male. Ale rada bych vas vsechny zase videla. Bysme ho mohly udelat uz nekdy treba v srpnu. Co myslite?

ahoj, dnes v noci už nekašlal, ale pořád má kašel i rýmu, horečka není/ťuky, ťuky, ťuk/ tak snad to brzy přejde. Počasí krásný, ale moc se mi ven nechce, to vedro mě nějak zpomaluje.

Ahojky kočulky, sraz supeeeerrrr, moc mi pomohl v náladě....chudinka malej nastydlej, snad mu je už lépe...určitě přijdu příště ráda a snad už s kočárkem...Sarah ten kočárek je fakt třída, na netu na obrázku tak nevypadá, ale ve skutečnosti se mi moc líbil, pochvala :one: :one: :one: jinak doufám, že se nás příště sejde více, psala i Miruška, že to zjistila pozdě, bydlí se mnou v baráku, ale neuvěříte, ještě jsme se nepotkaly, tak pořádně nevím jak vypadá :? :///: , příště ji to radši napíšu...

srázek byl super. Bylo mi s váma fakt mooooooc hezky.
Sarah, to mě mrzí, že malej nastydnul. Jak psaly holky, to bylo tím, jak občas studeně zafoukalo. Snad se z toho brzy dostane prcek. A je kouzelnej. Posílám :k:
Všechna tři miminka byla kouzelná. Já už chci takyyyyyy ...
:///: Tak se těším až Vás zase uvidím.... papaaaa

Věroušek

Ahojky :D Srazik byl fajn a udelal mi dobre. Jinak doufam, ze malej bude brzo vporadku. Ono se tam to pocasi rychle menilo, tak ho to asi ofouklo :( Jinak priste snad budem mit predporodem i my ostatni :qu:
Jestli mate nekdo fotecky, tak mi je hodte treba na mail Mananka.d@seznam.cz at si je muzu ulozit a mam i jine nez jen mam. Ted jedu k tchyni na obed, tak sem potom nekdy hodim ty co jsem fotila ja

Ahoj, chudák malinkej, snad to bude hned dobrý. Srazík se mi taky líbil a najezená jsem byla taky fajně. Máte krásný miminka a už se těším na další, kde jich bude víc. Teď je na řadě Žížalka, Berunka a Macinka.

Tak si to zakřikla, viď?? ono chvílema pěkně foukalo, tak možná z toho. Jinak to bylo moc fajn, ale nevím kde se sejdem příště, když už tam bude tolik kočárků :-) Jinak tohle bylo fakt pěkný místečko, hlavně dobrá bašta :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka