Špatný den

Anonym (neověřeno)
22.06.2008

Ahoj holky,včera jsem sice byla online,ale neměla jsem sílu Vám napsat. :( Včera jsem měla první termín a nic,pořád jsem 2v1,ale o tom psát nechci,máme s přítelem společného nejlepšího kamaráda Toníka a o něm chci právě napsat.V noci z pátku na sobotu byly u kamarádky na chatě na "akci"a vše bylo v poho,my jsme tam byly taky,já jsem šla v 9 večer domů a přítele jsem tam nechala,byly jsme domluveni že kolem půl 12 bude doma.Nevím proč,ale ten večer co nebyl doma jsem mu raději přesně v 22.53volala kde je...Říkal že už vyráži,ale že přemlouva Tondu aby šel taky,to se mu ovšem neporařilo a během 15min byl přítel doma.Šuply jsme do postele a chrupkaly až do rána.
No a ráno zvonek,tak jsem šla otevřít a tam známá se mě ptala jestli nevím co se stalo v noci na chatě.Říkám že nevím že jsem v 9večer odcházela.Tak mi řekla že Tonda je v nemocnici že je popálený-víte jak to je vesnice a je to tady takový to jedna bába povídala,ale i tak mi to nedalo a šla jsem se zeptat jeho rodiču co je na tom pravdy a byl to pro mě docela šok,oni dělaly oheň a jednoho z nich napadlo nalít do "živýho"ohně benzín!!!!!Tohle prostě nepochopím.A jak ho chrstl tak tím benzínem polil i Tondu a ten byl u toho ohne a ten ho hned začal pálit.A protože měli všichni popito,tak stály a přišlo jim hrozně vtipný koukat na to jak hoří :( až pak po něm jeden z nich skočil a začal ho hasit,další z nich to zase pro změnu natáčel na telefon.Ale tohle prostě nepochopím,jak může bý někdo takový idiot a zaprvé nalít benzín do ohně a ani na to neupozornit,třeba jen blbý bacha,bude velký žár nebo cokoliv a za druhé koukat na to jak někdo hoří a smát se mu :(
No a jak Tonda dopadl,došel si až na daleký kopec k sanitce a až tam odpadl.
Má popáleniny 20%těla-krk,hruď,břicho a ruku mu musely operovat,aby se mu nepoškodily šlachy aby s ní mohl hýbat. :( Prostě včera byl den uplně na prd.Holky ale zajímal by mě na to Váš názor,přijde Vám takové jednání normální?A ještě ke všemu to všechno byly kamarádi co se znaly spousty let :( Je mi z toho nanic a nejvíc mě štve že si to začal vyčítat přítel že ho měl s sebou prostě odtáhnout domů a nenechávat ho tam,nebo že tam měl zůstat a že by ho k tomu ohni nepustil.
Holky je to hnusný,ale jsem ráda že přišel domů a je v pořádku,prtože už toto mi pěkně zahrálo na nervy a ještě aby se tak něco stalo tomu mýmu :(
Jinak Tondu dneska budou probouzet z umělého spánku a začnou ho prý pomalu "skládat" dohromady....

mam z toho uplne husi kuzi :r: bud rada ze tvuj pritel je rozumnej tam ti ostatni jsou fakt hovada :jawdrop: prvni kategorie tondovi preju aby vse dopadlo ok :h: :h: :h:

Na to ani nemám slov, je to fakt hnus ... přeju, aby to s Tondou co nejdříve dopadlo co nejlépe to půjde :k:

Ahoj, to je strašný. Když jsem chodila na zdrávku, byla jsem na souvislé praxi na popáleninách ve Vinohradech. Nejhorší je, že 90% lidí, co tam v tu chvíli leželo, bylo mezi 15-30 lety a téměř všichni k tomu přišli nějakou hloupostí. Lezli po vagonech, pálili PET lahve v ohni, opili se a pak do toho spadli a tak. Strašný. Já tohle nikdy nepochopila. Nejhorší je, že ti řekli, že vědí, že na těch vagonech je tam ten elektrickej oblouk, ale že je to prostě zajímalo. To je přesně jak v Obecný škole - neolizujte v mrazech zábradlí.......Nechápu, nikdy nepochopim ty idioty, kteří se nedouvedou bavit normálně a mají takový jalový nápady lít benzín do ohně a pak se ještě smát, když někdo hoří. Člověk by řekl, že v takové situaci každý vystřízlivý! Každopádně můžeš být ráda, že tvůj přítel patří k těm rozumným. A vyříď mu, že nemá smysl si nic vyčítat, s tím opravdu počítat nemohl a kamarádovi přeju ať se z toho dostane s co nejmenšími následky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka