Tak dneska bude pořádné palermo uf

22.06.2008

Uvařila jsem malé čaj, protože si myslím, že mlíko vtomhle vedru prostě nestačí. Taky mě tak k tomu postrčila Zuzana.Picmouse :a:
Už vypila 5m, ale nějak jí to tou savičkou nejde, asi se to muasí nejdřív naučit. Odpoledne jíé dám asi spát do sklepa, protože tohle se nedá :00: :00: :00: :00: :00:
A co vy, jak se dnes budete chladit :-)

ahojky,
a to ti ten čajík pije? my dělali fenyklovej a byl u toho šílenej boj a vypadalo to že začne snad i blinkat :n: :n: :n:
a jinak nám svítí celé odpoledne sluníčko do bytu, tak zatáhneme žaluzie až na zem a bude. a snad ani na balkon nevystrčíme nos, asi až k večíru.

In reply to by eva.sm

s lahvičkou kamarádíme, ale jak zjistí že mu teče do pusy něco jinýho než mlíčko, tak je zle. :§) takže kojím skoro nonstop, a tak jí to zkus dát po lžičce, třeba to bude lepší, i když je to zdlouhavý.

My jsme byli venku ráno a pak půjdu až k večeru, protože malá je z vedra protivná. Přemýšlím, že jí vytáhnu bazének, ale mám strach, aby se zase nenachladila, tak nevím. Co myslíte?

Ja bych se nejak ochladila..Ale nevim jak..Kdyz vylezu ven tak se to neda a jsem hned mokra :O Takze asi zustanu dnes doma..Mam tady toho na uklizeni dost,tak budu uklizet..To se tady spotim..Ale pak si dam sprsku a bude :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky