Tak dneska začínáme

22.06.2008

12. týden, dneska jsme 11+1tt. Docela mi to utíká. A hlavně už mi začíná růst bříško a to mi většina lidí říkalo že mi bude růst až tak od 15.-16. týdne. Njn. V 15. týdnu mi už půjde dobře vidět. :-D V úterý jdeme do poradny, tak snad bude miminko v pořádku a krev kterou mi brali minule taky. Doufám. V úterý nebo ve středu dám vědět jak jsem dopadla. Vaginální ultrazvuk mi asi už dělat nebude, což mě docela mrzí. :-( Ale i tak se těším.

Ahoj. Já jsem 12+5tt a taky už mám celkem vidět bříško... Obvodní doktorka mi tvrdila, že moc jím, ale můj doktor říkal, že je to v pořádku, tak nevím... Krev už mi taky brali a všechno bylo v pořádku, takže u tebe taky bude, neboj. Držím palečky :)

In reply to by malabobinka20

jsem byla v úterý na poradně a ten vaginální utz mi dělala. Sem hrozně ráda že jsem naše miminko viděla, takové ručinky tam byly. Krev byla v pořádku a čůrala jsem i na nějaký papírek a moč byla taky v pořádku. :-)

neboj se nic, jestli chceš, zkus ho o to poprosit, já jsem v 17tt a UZ mi dělá jen vnitřně, protože se k mimískovi snáz dostane a je líp vidět a to mám bříško už pěkný :smich: Tak držím palečky aby ti vše vyšlo jak má.Mě při odběrech v 16tt nevyšla krev, tak jedu ve čtvrtek na plodovku a konečně se i dozvím jaké pohlaví se mi v bříšku skrývá.Už se docela i těším, snad bude taky vše ok.Tak papa mamino :kytka:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky