důležitý dotaz

21.06.2008

:k: holky , chtěla jsem se zeptat...nekojím , dávám nutrilon , malýmu bude 3 měsíce , příkrmy tedy ze začátku se dává mrkev , ale když k tomu i mlíčko keště , že??A jak ten jídelníček rozrhnete na ten den?A kdy můžu dávat už příklad : brambory , prsa atd.atd :hu: prosím doufám , že poradíte

na prikrmovani mas cas do 4 mesice.Od zacatku 5 zacni prikrmovat.Napred zeleninku a pak teprve ovoce,na noc kasicku.Najdi si info na netu.Je spousta veci co deti nesmi.Kup si hotovy pesnidavky,mas na nich napsany pro jak stary deti to je.

A není ještě brzo??? Já taky nekojim ales příkrmi začneme dávat nejdřív po 4 měsíci, a u prvního jsem začala mrkvičkou syrovou jen štávu pak vařenou s bramborem postupně jsem přidávala masíčko pak ovoce. No a dávali jsme to nejdřív jako svačinu dopoledne mezi mlíčkem pak odpoledne a pak místo oděda ;) ale stále bumbat mlíčko ;)

taky sme začali s příkrmama až od 4. měsíce, no a ze začátku já teda začla přesnídávkou - jednou denně, aby si malá zvykla na lžičku, přesnídávka byla všude a až už ji to celkem šlo, tak sme huply rovnou na brambory s mrkvičkou, no a teď dávám ráno mlíko, odpoledne brambor a mrkev a začnu měnit zeleninu, pak přesnídávku s piškotkem, pak třeba ještě mlíčko a na noc kašičku...

prikrmovali od 4mes. mrkev+jablko nebo banan, jeden den mel rano mliko pak mliko obed mrkev, odpo mliko a vecer jsem zkusili kasičku ridkou od 4m.mlecnou. Druhy den jsem dali mliko to ovoce, pak zae cely den mliko, a vecer kasičku..dalsi týden jsem dali brambory, pak brambory smrkvi atd.

In reply to by Lucie 7

Já jen jestli není nějaká novinka, abych taky věděla do budoucna. Nevím přesně jak to je, ale myslím, že v knížce co mám doma psali, že začínat dávat k obědu pár lžiček příkrmu a zbytek mlíko a postupně to přidávat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky