Ahojte, už devátý večer učíme dceru usínat samotnou

21.06.2008

ale pořád brečí, vždycky tak do hodiny zabere, ale co se předtím napláče. První dva dny to bylo v poho, ale teď. Někdy pláče dýl, někdy poplakává. My tam občas zajdem, uklidníme jí........ Jsou jí dva měsíce. Přitom je pčřebalená, vykaděná,. napapkaná, prdíkuje pěkně celý den, a zívá tak nevím. Nejhorší je, jak jí tečou slzičky. Jak dlouho vám trvalo, než jste to ty mimísky naučily? Díky

Jj,Evi,je to trápení,nám to trvalo taky tak 14dní.Co se nařvala....Teď usne sama v pohodě,tak hodně štěstí ;)

ahoj , náš malej bude mít 3 měsice a už od 2 ho dám po koupání a po jídle do postýlky , chvili si brouká , kouká na kolotoč a pak stejně zabere , někdy i knučí , ale stejnak usne , ale když byl malinkatej , trpěl hodně prdíkama a spal jen s námi...vydrž...bude jen líp

Tak Evi u prvního kluka mi to trvalo 4 roky :00: , prostě sám neusnul ani kdybych se na hlavu stavěla :n: vydržel řvát i hodinu prostě jsem to nakonec vzdala a uspávala ho až do těch 4 let pak jako když utne a jednou řelk že jde spinkat sebral se a šel sám a od té doby chodí spát sám :one: No a Adámek ten je pravej opak toho položím dám mu k pusince plínku a on usne sám bez pláče :c: Takže závěr z toho je že každé dítě je jiné a některé prostě neumí sam usnout a každá rada drahá. Tak držím pěsti at se zadaří :one:

In reply to by eva.sm

tý jo.. já ho uspávala od začátku tak, že jsem ho položila do postýlky, povídala na něj a hladila po hlavičce.. pak když se uklidní, odejdu a když mu občas vypadne dudlík, tak tam dojdu a vrátím, pak usne :-)

In reply to by Zuzana.Picmouse

S tou zizou to muze byt pravda. My davame Davidka usinat samotnyho uz od narozeni (vykoupat, napapat a do pelisku) a nikdy problem nebyl, ale vcera a dneska porad nechtel usnout a poknikaval a kdyz jsem mu dala nabumbat cajiku, tak vypil cca 50 ml, a pak hned zabral. A pokud nema zizu, tak preju pevne nervy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka