ROK :(

21.06.2008

Ahojky snažilky, tak jsem dneska přemýšlela a uvědomila jsem si že už je to rok co neberu HA. Ach jo ... Nic se stím ale zatím dělat nebude protože jsem měla mimoděl. Už mě to začíná mrzet. Jen jsem se musela vykecat protože mam občas chvilky kdy to na mě padne.

Ahojda, ja jsme vysadila HA vloni v breznu a uz skoro cely rok se snazime:-((( A vysledek zadny. Taky me dostavaji tehotne kamaradky. Jedna se zacala snazit o mimco stejne jako my a uz ma doma holcicku. Pozvala me na navstevu a hodne me to sebralo. Ta predstava, ze uz jsme doma taky mohli mit takovy uzlicek... ACH JO! Tyden jsem bulela. No, ale clovek nenadela nic... Snad se nam vsem brzy zadari. Bude leto a dovolene, takze i min pracovnich stresu, tak to snad vyjde!!!

ahojky my se snažíme taky rok, od příštího měsíce, to už bude 13 měsíc :w: :w: mam brat prašky na ovulaci nebot ji nemam, tak snad se zadaří hned..tak držím palečky i tobe

In reply to by Ayscha

ahojky ještě je neberz, beru jen 5 měsícu na upravu cyklu, při kterych měla byt i ovu pravidelna a nic..a jak sem donesla doktorovi grafy s teplotou tak mi dal i prašky na ovu, žadnou totiž nemam...budu je brat až po menses, tu dostanu příští vikend ;) a pak přítel říkal že budeme sexovat každej den :s: :s: to víš tady to musí byt naplanovane nebot ovu proběhne(pokud mi bůh da) přesně mezi 11 - 15 dnem cyklu je to tam napsano :girl: takže mi držte palečky aby se už konečně zadařilo!!!!

Tobe i všem sanžilkam držím palečky taky

Ahoj, já prášky neberu už 9 měsíců a pořád nic, v naší rodině se pohybují malé děti švagrových :(i manžel má z prvního manželství skoro 5-ti letého syna , mě už to začíná mrzet že já ještě nejsem těhule :r:

Tak to je mi líto. Taky to znám,my se snažíme už 10 měsíců a ještě navíc mi teď dr. řekla,že mám poruchu štítné žlázy a že pravděpodobně normální cestou neotěhotním,tak to na mě taky padlo. Ale neboj,vše dobře dopadne a ty budeš pyšná těhulka a pak i maminka :-)

In reply to by bsimonka

Děkuju za útěchu. Já si říkam že i když se nám to napoprvé nepovedlo, aspoň vím že jsme oba plodný, ale už je to zas 4 měsíce a pořád nic. Budu ti držet palce aby se povedlo přirozenou cestou. Příroda je mocná čarodějka. Moc ti přeju aby ti to vyšlo :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka