A já jsem tu takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý:-)

21.06.2008

AHOJKY, tak jsem se sem konečně dostal....byla to ale fuška....celý den jsme připravovali boudu pro pejsku a te´d mi manžílek udělal pc abych tu s vámi mohla být a neblblo mi to :c: ...no, jenže za to chtěl odměnu :00: :s: ....tak jsem ho vyhnala ven :c: :\x: :dance:

In reply to by coopis

jj, taky jsme tu měli hic jak kr..a :\x: ...konečně se začíná oteplovat a zítra má být ještě tepleji tak jsem zvědavá :dance: ...a dětičky...malej je úžasnej a Kája se snaží usnout tak tam ještě každou chvilku běhám :00:

In reply to by janka.82

jj, tak to znám, taky přes den nemám moc čas a ke všemu mi te´d zlobil pc tak jsem sem ani nemohla, ale manžílek už mi to zaktualizoval a mám zase na nějakou dobu klídek...jinak se máme fajn, venku je krásně a tak si užíváme sluníčka :) , a co vy?

janka.82

In reply to by kettynka

Ale je zase pařák, co? Docela pěknej skok nahoru. Já se mám teď docela spokojeně- máme už novou kuchyň, nový okna, akorát ještě ty práce okolo, ale to už bude hračka. Jen nevím, kdy to bude :) A co děti? Nezlobí?

janka.82

In reply to by kettynka

Bordel ani takový nebyl, až jsem se divila. Ale čekají nás ještě dodělávky. Ještě zapojit elektriku v nové kuchyni, na jednom místě vyštukovat a pak vymalovat. Koupit koberce a dát do kupy dětský pokojíček.... A pak už hotovo.

Ahoj kocko,rada Te tady vidim....ja si dneska budu asi jen stezovat......mam se desne.Vse me boli a jsem slamena vdova,takze je mi smutno :r:

In reply to by terinka

Tak to jo....tak to je super. Proč je to divný? ;) :||): :e): ...náhodou...víš jak je to krásný být mamkou.... :h: ale neboj, to poznáš sama, hned jak ti jí dají na bříško :girl:

In reply to by terinka

JJ, to znám, taky jsem si před porodem s Kájou nedokázala představit, že se budu starat o miminko a ještě ke všemu moje vlastní....jako maminka, ale je to opravdu to nejkrásnější, co nás může potkat!!! :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka