ahoj holcicky

21.06.2008

ahoj holcicky tak jsme dnes zacali 35tt leti to jak blazen :dance: posledni dobou nejak nestiham ale pred chvilkou sla ta moje pusina pry na jedno :s: :s: :s: tak domu jen tak nedorazi :n: a zitra bude skucet jak je mu chudinkovi hrozne spatne ://: jinak doufam ze vy se mate kocicky ok me tohle pocasi uplne nici a jak jsem koukala na predpoved tak se mam na co tesit :00: uz jsem jak lokomotiva ://:

janka.82

Ahojky Andy, ten můj je taky na pivku. Měla jsem jít s ním, ale pak se mi nechtělo. Budu radši odpočívat u PC :///: Taky mi to děsně utíká.

Ahooojky Andy,ja jsem dneska 38+1tt a nechapu jak to uteklo.......jinak se mam uz fakt blbe...prijdu si desne otekla a tlusta a uz me to stve........a jsem zase slamena :r:

In reply to by terinka

ahoj terinko kocicko tak to me mrzi ze se necitis nejlip ale uvidis ze uz budes mit brzy mimiska :||): u sebe a vsechno bude ok :one: ja uz si taky pripadam desne jsem nemotorna vsechno mi trva vecnost me krivky jsou ty tam ted uz jsem jak koule fakt desna krasavice :r: :r:

janka.82

In reply to by terinka

Nechápu ty tlustý ženský, co maj 150 kg, jak se s tím břichem můžou tahat. Já jsem jak sud a všechno mě bolí. Kdybych nemilovala děti, tak je to snad moje první a poslední těhu. Ale co bych pro mimi neudělala? Musíme vydržet :)

In reply to by janka.82

No je fakt,ze tloustka je silena.....ja nechapu chlapy,kteri maji bricha......to je mazec.Ja se budu fakt snazit shodit a neumim si ted predstavit,ze budu jeste nekdy tehu :///:

In reply to by janka.82

ja to taky obdivuju me dela problem si obliknout i ponozky div se neprevratim :s: a ted v lete fakt chudak zensky ja se potim jako :pig: tak jak na tom musej byt oni fakt chudaci :00:

In reply to by terinka

jj terinko presne tak zrcadlo je muj velkej nepritel to ze mi narostly prsa to mi nevadi ale ta ma prdel a stehna to je teda neco a to jsem byla stihla ted uz mam 12kg nahore o tom ze mam dokonce i dvojitou bradu radeji ani mluvit nebudu to co jsem nosila vloni tak to narvu tak ke kotnikum a uprimne bude to pekna drina dostat se do ty formy jako driv jestli to vubec pujde

In reply to by andy

Tak to je fakt jediny z ceho jsem nadsena....moje prsa a to mi na levem vylezly strie,ale trochu mi vybledly.......Jinak ja uz jsem nemohla ani sexovat bo se fakt citim zle :r: strie mam na zadku a stehnach a nohy mam fakt hnusne tlusty.....ja sice hodne otekam,ale neni to jen tou vodou.

In reply to by terinka

terinko tak to jsme na tom uplne stejne me uz sex taky nebavi a to jsem driv mohla kdykoliv za to ted me to fakt uz vylozene obtezuje :00: copak se s tim mym telem da neco delat :n: no neda :n: ja jsem rada ze vubec dejcham :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka