že by plodovka?

21.06.2008

holky poslední dva dny ze mě odchází po kapkách cosi...po výtoku jsem měla vždycky na kalhotkách bílé mapy,ale teď mám pocit že je to opravdu jakoby čirá voda,na kalhotkách občas nějaká mapka,ale spíš jsou jenom vlhké a když to zaschne tak po ničem pomalu ani vidu...mohla by to být plodovka?blbost ne?k Dr jdu až v úterý,tak nevím jestli bych neměla zaskáknout na pohotovost...co myslíte?zas aby tam na mě nekoukali jak na magora :O

Ahoj Kačenko, asi bych tebou hodila do kaťátek tu poporodní vložku a pak s ní zajela do nemocnice ať to otestujou, lepší planej poplach nech pak nějaký komplikace!!! Mě taky utíkala, ale to už jsem měla slabý kontrakce, ale taky bych nepoznala že je to plodovka, kdyby neudělali z té vložky test!!

No poslechla bzch holky!! Dej si porodnickou vložku počkej až na ní něco budeš mít a dojed se přesvětšit do porodnice....nic za to nedáš. Já díky odkapávání plodové vody rodila své dvojčátka ve 35tt. Hrozí tam dostání se infekce a za to ti to nestojí

pokud si nejsi jistá, tak skákni do porodnice. Když jsem si byla obhlídnout porodnici, ve které chci rodit, tak nám tam říkali, že pokud máme podezření na únik plodové vody (i kdyby po kapkách), tak máme dojet. A prý nejlepší je tam rovnou dovézt vložku s tím obsahem, oni na to mají nějakej spešl test, kterým rozpoznají, zda jde opravdu o plodovou vodu. Jo, ale ta vložka musí být porodnická, neee normální. Však uvidíš. Přeju hodně štěstí :k: !!!

Mě teda doktor řekl, že jsem měla donést tu vložku.....tak ji tam sebou vem a oni z ní zjistí zda-li je to plodovka :k: Aai bych pro jistotu skákla na pohotovost :w:

Tak si skoč do lékarny, která má pohotovost přes víkend a kup si ty vložky co odhalí plodovku. Prý jsou drahé, ale jestli se ti nechce na pohotovost, tak je to asi jediné řešení pro klidnou duši. ;) Jinak je prý celkem normální, když ke konci těhu plodovka odtéká, ale já s tím zkušenost nemám.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka