Nejsem si jista, co to muze byt?

21.06.2008

Obcas se mi stava, posledni tyden nejak casteji :( , ze me ostre pichne v podbrisku, trva to jen chvilku a pak mam klid, a opakuje se to pres den tak 3x,4x....ale vcera ouhaaa, vecer me zaclo opet pichat v podbrisku,ale tak moc,a trvalo to dele nez obvykle, nemohla jsem se ani dosourat do obyvaku..tak nevim, jestli tohle muzou byt uz poslicci nebo je to neco jineho?
Dneska hodlam pro jistotu jen odpocivat :) sice se na cacorku moooc tesim,ale at si v brisku jeste pobude :dance:
Jinak preju vsem krasne slunecne rano :)

tak to se mi stává také a to jsem ve 31. týdnu těh, ale už to na sobě pozoruji nějakou dobu.
Dříve se mi to stávalo na začátku a pak tak kolem 20. týdne těh. a když jsem se ptala doktorky, co to je, tak mi tenkrát říkala, že je to to, jak se ti natahuje děloha. Prý je to sval, jako každý jiný, takže když se moc přepne, tak bolí, jako když si třeba natahneš šlachu nebo tě chytně křeč např do stehna a pod.
Takže když mě to chytne, tak si z toho nic moc nedělá, ono to za chvilku přiejde.
Ale poslíčci to určitě nejsou, to by tě bolelo celé břicho nebo spíš podbříšek, to by jsi poznala. Ale tak nějěk podobně to bude při stazích vypadat.
Hlavně to moc nekontroluj, ono to zase za chvilku přejde.
Jen tak mezi námi, myslím si, že bude hůř :s:
ahoj a hezký den

In reply to by Venda

Dekuju :one: , taky jsem si rikala, ze poslicci to nebudou, ani je jeste spis nechci mit :///: jj bude hur,ale co,musime vydrzet....uz zacinam mit problemy se spanim a koukam,ze hlasi tropicky cervenec :jawdrop: tak se budu valit jak opuchla kachna :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky