hlásím příchod

20.06.2008

je tu ještě někdo?????????????? já teď přišla ze svatby byla to bomba Matějíček byl skvělej časem dodám fotečky

Zdarec palec, tak co, jak bylo na svatbě? Já tu ještě chvilku pobudu, ale muž je na cestě domů, tak za chvilku taky odejdu :)

In reply to by Meg1

svatba se vydařila nakonec se vzali :s: :s: :s: bylo to fajn jo odsála jsem asi 140ml mléka a Matejíček vypil 85ml šikulka a u babičky byl moc hodný. a na svatbě taky zatančila jsem si a pobavila se byl to úžasný relax jen mě bolej nohy sisina a Matějíček

In reply to by sisina

Nooo já ti říkala, že si veme něco mezi 70 - 100ml. Jednu dobu jsem si vedla i deník kolik toho malej vypije. Teď to vůbec neřeším, neb mléka mám dost a on si veme jedno tolik a podruhé jinak. Tak to je super, že ses pobavila. Byl i nějakej průser? Nebo všecko běhalo jak na drátkách?

In reply to by sisina

To my jsme jedno drama měli. Můj zapomněl prstýnky doma :s: :s: :s: na ten moment kdy nám řekli ať si vyměníme prstýnky a můj na mě zíral jak mrtvolka do smrti nezapomenu, mě se chtělo tak strašně smát :s:
Mě to s tím deníkem poradila PA když byla u mě na návštěvě, ze začátku mě to hodně pomohlo. Zapisovala jsem si, kdy a kolik vypil, kolik jsem odsála, jestli byl pokakaný nebo počůraný. A proč? Jednoduše proto, že se tu ještě nesetkali s nikým kdo by takovýmto stylem kojil :s:

In reply to by Meg1

No mi naštěstí ne ani teď žádné nebylo pokud nepočítám delší dramatickou pauzu u ženicha na dotaz zda jsi bere slečnu nevěstu opravdu si dal načas s odpovědí :00: a jaký pak jsi měla styl kojení smím li se ptát??? vím že jsem si měla dávat pozor jastli dost čůrá ale danník??sisina a Matějíček

In reply to by sisina

No já ho kojím nekojím. Všecko mlíčko mu musím odsávat, neb ho nechtěl z prsu. Naštěstí mám mléka dost, tak jsem mu nemusela dát nikdy nic jiného, ale nebyli si jistí, jestli si mléko udržím. Malý má zítra 3 měsíce a ještě nepotřeboval dokrm a ještě dlouho žádný potřebovat nebude :one:

In reply to by janek

jo jo řečí bylo tak uvidíme co vydrží :s: :s: :s: :s: já už moc ne myslela jsem že počkám až se Matej vzbudí a půjdu spát ale oči se mi klíží už teď asi to tu zabalím a půjdu hajat hned no uvidím jdu se osprchovat třeba mě to probere sisina a Matějíček

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka