Zdravím všechny,funguje tady ještě noční?????

20.06.2008

Tak jsem dnes snad tady trochu na dýl.Ty dvě starší děti mám s babičkou na chatě a Karla v práci,tak než dorazí tak tady budu,jen musím ještě odskočit pověsit prádlo,až se vypere.
Ve středu jsem tady měla dotaz ohledně očistků,tak pro ty co mě odpověděly,přece jen jsem zajela na gyndu,protože když jsem byla u doktora naposledy v poradně tak mě říkal,kdybych špinila déle než tři neděle,tak ať na nic nečekám a přijdu.Ještě že jsem šla,mám zánět dělohy,antibiotika po 12 hodinách,ale kojit můžu tak je to dobrý,prý se to pop porodu někdy stává,já to ani při jednom neměla,tak alespoň asi při tom posledním mě to muselo potkat,co se dá dělat,přišla jsem včas,tak mě ještě ani nebolelo břicho.
No a teď něco příjemnějšího.Dnes jsem byla s Matouškem ve 4 týdnech na kontrolním vážení,tak za 14 dní jsme přibrali 730g :s: měl 4.21kg a dnes už má 4.94kg a 56cm,vyrostl od narození o 7 cm jinak přibral od narození přesně 1kg :s: Pase koníčky atd...a prý místo aby jsme odpovídali 4 týdenímu miminku,tak odpovídáme 8 týdenímu :s: :s: :s: ,tak to je asi tak vše u mě z novinek
A co nového tady???????????

Ahoj Barbi,tak to jsi mě s tím zánětem docela zaskočila.Já taky ještě špiním a příští pátek to bude měsíc od porodu,tak doufám,že nebudu mít to,co ty.Asi radši taky zajdu na gyndu.Jinak chválím Matouška-je to krásný a moc šikovný miminko.Už se těším na nový fotky! :///:

jůůůů, to je krásnej blonďáček :qu: , je moc slaďoučkej :c: . Já chci taky malinký miminka, už mi nějak ty moji skřítci vyrostli :!k:

Ahojky mamino, kde se nám pořád touláš? Tebe už jsem tady neviděla ani nepamatuju. Matoušek vám krásně roste, je to pořádnej chlapák :qu: . Nějaký fotečky budou?

Ahojky Barbí, tak s tebou jsem se tady nepotkala snad od narození Matouška. :00:
Já neměla po porodu zánět dělohy, ale čípku. Ale žádné příznaky jsem nepozorovala, poznali to jen ze stěrů. Doufám, že to budeš mít o.k. :one:
Prcek roste jako z mlíčka co? :s: To je moc dobře. Malá taky přibírala kolem 200-250 g za týden. A v šestinedělích jí tipovali na 3 měsíční mímo :c: Hoď sem taky nějaký Matouškovi fotečky, když tak rychle roste ;)

ahojky Barbi, noční už moc nefunguje :O ...ale doufám, že zas bude ....Tesa, Žížalka, Dalinka... :P ..téda, jste pěkně velcí, hezky rostete, tolik nemáme ani my ve třech měsících. my všichni říkají, že je Eliška hubená, už jsem z toho na nervy :\\:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka