Ahoj Kači77

20.06.2008

:!k: ahojec ;)

Nazdárek Dupiku, ty máš štěstí, teď jsem k tomu přišla. :one: Já jsem dnes ztahaná jak hovado. :00: Jak se to vyvíjí u vás, Máte nějaké zlepšení? :?

In reply to by dupka

Malá slintá jak bernardýn. :n: Jsme věčně všichni mokří. Taky už si vytahuje dudel, ale vracet jí ho tam musím já. :!k: Jak vám jdou koníčky? Verča111, že se jí mladej už přetáčí, to u nás zatím nehrozí. :?

In reply to by Katka77.

tak koníky už pase od 5týdnů, to jí jde, jde vidět, že jí to i baví :!k: To je Jaroučšek dobrý, že se už přetáčí :qu: Eliška už má taky trochu sklony , ale ještě se nepřetočila :///:

In reply to by dupka

My taky paseme v pohodě, ale DR. říkala, že musí mít lokty vždycky v pravým úhlu a to nemá. :n: Celý se nepřetočíme, ale na bok vpohodě, když chce večer spát, šup na bok. Eliška se ti v noci vůbec nebudí nebo co? :O

In reply to by Katka77.

lokty fakt tak? někdy je má totiž hodně dopředu, tak to asi není dobré, coo?jo, na bok s etaky přetočí. Eliška se nebudí v noci, je fakt jak andílek :!k: se musí uznat, přes den se mění v ďábla }:) ale nechápu jí, že pláče, řve jak najatá a pak za chvíli s ezačne smát a vykládá si se mnou :!k:

In reply to by dupka

Já nevím s těma loktama. U malýho na nás vůbec nekladli takový nároky. :n: Já malou v noci budím na jídlo a pak se vzbudí v pět a v sedum a to už nezabere. Až v jedenáct na dvacet minut. :? Mě deptá, že nemám ani půl hodiny přes den pro sebe. Doufám, že se to spraví až začne sedět.

In reply to by Katka77.

tak taky jí budím, než jdu spát, tak ve 12, ve dvě ráno a teď si pospí fakt do devíti, ale co jí zbývá, když přes den to nedává, že..jí uspím a hne djí šupnu do kočáru (do postýlky neexistuje, je kravál) a tam dá15min maximláně a když má "dobrou náladu" tak i půl hoďky :one: .Kočár mám pro to zatím ještě doma v předsíni. Jinak po kojení je klidná, si i vyhraje, vykládá si, půl hodky, maximálně hoďku, tak využívám situace a vařím. pak se začne nudit a řve, pak se jí zas chce spát a řve a tak dokola 8) taky doufám, že se to sparví, tak uvidíme. ale všimla jsem si, že jak je tady návšteva, tak s edocela drží a hraje si na neviňátko :!k:

In reply to by dupka

S návštěvama je to u nás stejné, lidi se pak diví, že jsem odrovnná z tak hodnýho dítěte. :n:
Sabinka si vydrží hrát max. 10min. takže já nic nestíhám. Někdy ji nechám chvilku pořvat, když je to nutný, ale drásá mi to nervy.

In reply to by Katka77.

no, někdy jí musím vytáhnout i z kočáru, jak jdem po městě, tak kouká okolo, já tlačím druhou rukou kočar :!k: :!k: nejenom ony nám lezou na nervy, ale co teprv my jim, že.... :s: navíc i každý myslí, že je o dost maldší...a říkají, že je moc hubená, tak už nevím a jsem z toho na nervy :(

In reply to by dupka

Nenervuj se tabulkama váhy. Podívej se na ty tříměsíční sedmikilový cvaldy. Dyť to nemůže být pro ten prťavej organismus zdravý. :n: Řve hlady, Neřve. Příbírá? Přibírá. Tak se tím vůbec nestresuj. Dr, by řekla, kdyby se jí to nezdálo,ne?

In reply to by Katka77.

tak bych taky nechtěla nějakého cvaldu, to fakt ne a anavíc Dr. to taky nemají rády, že :!k: přibírá, je to v poho, Dr. si nestěžuje a chválí jí, že je e šikovná :!k: bodejť by ne, když je Eliška hodná u Dr. , směje se na Dr., je tam prostě v klidu, jakokdyby měla respekt či co :s: 2. jdem do poradny, bude i Tbc, tak pak písnem, jaké máme míry :girl: kolik jste měly ve třech měsících teda?

In reply to by dupka

Já jak jsem začala přikrmovat tak se nám to vyhouplo na 4800. DR se tvářila, že málo, ale pak řekla, že malá bude drobná. Ona mi teď vypije je 120ml a to jen někdy :n: Jdu krmit zlato. Tak dobrou a drž se. :one: :a:

In reply to by Katka77.

ahoj, jsem si všimla, že spřišla tak Ti píšu :!k: ..zaznamenala jsem mírné zlepšení, ale zhoršení v tom, že mi začla dělat scény v kočáře, což je hnsu. Jsme si sedly s holkama z práce poprvé od porodu, tak madam se začla předvádět v plné své "kráse", tak jsem jí musela vzít na klin a byl klid :!k: už jsem myslela, že si chce taky dát nealko koktejl :///: místy to tak vypadlo, začla vykládat, tak jsem myslela, že si dá i ten drink, koza jedna :!k: :!k: :!k:

In reply to by dupka

Scény v kočáru už jsme zvládly dávno. :? To uspávání mě ničí, když usne musím stát u ní, protože pořád vyplivuju dudel. :n: Kolikrát jí ho tam nestihnu v čas vrátit a zase znovu hodinu uspávat na deset minut. :00: Ta potvora se u toho uspávání určitě vyspí, protože má energie jak ďábel.

In reply to by Katka77.

jo a novinka,Kači, si představ, že už nespí do pěti, půl šesté..Ty jo, vstává v 9 :w: :w: :w: Takhle už dva dny, jsem z toho v šoku, nyjadu jí zavrtanou v medvědovi, asi si myslí, že je zavrtaná do mě :!k: často to tak dělá, jak spolu hajináme, tak je ve mně zavrtaná, tak asi proto tak spinká :one: ..dudel jí přilep páskou, ať ho neplive, někdy si myslím, že bez toho dudana nejen, že ona nemůže žít, ale i já, bo tolikrát "mě zachránil", že to snad ani nejde, od ostudy a tak, se vždy tak uklidní, když ho má v hubině :///: :///: má tolik energie, že nechápu, odkud jí bere }:) ...hlavně ze mě :!k:

In reply to by dupka

To máš dobrý, malá spí do sedmi a pak už hulajdá. :00: Já už nevím čím ji zabavit, abych mohla aspoň uvařit. :n: Asi se postavím na řasy, třeba se chytne. :!k: jo a taky se furt někam vrtá. Chytá po hračkách, ale musím je držet jak tam nejsem, tak je z toho na nervy. :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky