Jak casto s malym miminkem ven?

20.06.2008

Jen me tak napadlo, jak casto chodite s malym miminkem na prochajdu... :/;x:

Dekuju vsem za odpoved.....jen mi jeste teda vrta hlavou, kdyz courate treba nekolik hodin po meste, nakup, neco vyrizujete...kde teda krmite???

In reply to by klarac

Ja chodim na spacir taky denne (Angy ma v nedeli 4 tydny), a krmim ji kde se da, podle toho, kdy a kde ji prepadne hlad ;)
Kdyz je to hodne na verejnosti, prehodim si pres rameno bavlnenou plinku a taxi vytvorime s Angy soukromi.

ahoj, my od příchodu z porodnice chodíme ven denně... v praze alespoň jednou na hodinku, ale snažím se na víc a na chatě (kde teda trávím 70 % času) je venku od rána do večera... buď spinkušká ve stínu smrku, nebo drandíme po vsi :) - mlíkárnu má vždy po ruce, takže no problem :) a na chatě i daleko líp spí i v noci...

Ahojky my máme 2měsíce a půl a chodíme ven denně,ale vesměs odpoledne a i na 4hodky.Máme asi vyhodu v tom,že malá spinká jak doma tak venku takže nějaké ježdění dopoledne aby třeba usla a nebo spěchani domů když řve nehrozí.Vždycky pěkně pošmatláme vyřídíme co potřebujem třeba a samozřejmě zajdem na pijo v těch parnech a máme vyhodu že tady mme nááádhern velký lesík kde je stín takže nejsme pořád na sluníčku.Když teda zrovna není invaze komárů :s: :s:

Ahojky Klári. My chodíme taky 2 krát denně minimálně pokaždý na hodinu. Někdy chodíme i 3 krát. Mikuláškovi jsou už ale 3 měsíce. Ale i když byl malinkej, tak jsem chodila dopoledne i odpoledne ;)

In reply to by Zuzu

Ahoj Zuzi, taky se moooc snazim, ja sama mam prochazky moc rada, i kdyz by to chtelo jeste nejakou kamosku s kocarkem. Urcite se to brzo nejak samo upravi....tim, ze nekojim, stravim hodne casu krmenim....krmime treba az hodinu, pak 2 hodky klid a zase krmeni ...takze na prochajdu pak moc casu nezbude...

In reply to by klarac

No to mi povídej :w: Já chodím pořád sama. Nikoho tady neznám. Sice tady bydlím už 6 let, ale žádnou známou maminu nemám :( Ve dvou by to hned bylo veselejší. Takhle mě to vlastně ani nebaví, kór když má malej lehký spaní, každou chvíli ho něco vzbudí a začne ječet :( To bych se pak nejradši propadla do země, jelikož lidi na mě hledí jako bych mu nedala nejíst nebo co :( Já sice kojím, ale co 2 hodiny od začátku krmení a to si u prsa hoví ten náš darebák i 3/4 hodiny :00:

In reply to by klarac

tak jsem navštívila tvůj blog a zjistlila jsem, že nejsi v čechách. no tak to s tím vožením asi neklapne :( máš ale štěstí, že ti malej jen kouká a nebrečí :one: to my jezdíme věčně s muzikou :(

My máme dnes tři měíce a chodíme denně. Ráno do obchodu to vezmem procházkou a odpoledne na dvě hoďky, když není moc velkej pařák.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka