Konečně doma.

20.06.2008

Ahoj všichni. Tak už jsem z Matýskem konečně doma. Po dlouhých 10 týdnech v nemocnici jsme si přivezli našeho Matěje domů a snad nám konečně začnou normální krásné maminkovské starosti i když Matěj bude potřebovat více péče, než normální miminko. Matěj má teď 2150g, a 45cm. Snažíme se kojit, ale ještě nemá dostatečnou sílu, všechno sám vysát, tak musíme dokrmovat odstříkaným mlíčkem. Jinak zatím podle všech vyšetření vypadá, že je Matěj zdraví. Děkuji všem za podporu v časech nelehkých, pa L.

Leni jupíííííí a moc vám oběma gratuluju. Matějíček je opravdu bojovník. mockrát jsem na vás oba myslela, jak se vám asi daří. jsem moc ráda,že jste už oba dva doma ;). tak vítejte :k:

Ahoj Leni, to jsem ale ráda, že ses ozvala, moc jsem na Matějíčka a na tebe myslela. Přeju vám hodně zdravíčka, buďte šťastní a užívejte si malého zázraku. Ať vám roste jako z vody a ať z něj máte jenom samou radost :ww: :k:

Ahojky, tak to je super zpráva :qu: . Matějíčkovi přejem hromadu zdravíčka a ať vám krásně roste :h: :h: :h: :k:

tak to je super, že už máte malého doma při sobě, a neboj určitě všechno doženete :one: , je to velký silák, tak hodně štěstíčka a taky zdravíčka :k: :w:

Ahojky,tak to je uzasne,ze jste uz doma......Matejicek je moc sikovnej jak to vse zvladl a jeho rodice taky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky