hezké odpoledne - maliník

20.06.2008

ahojtě...tak tu budeme mít zase víkend! konečně...mě pro změnu bolí záda a jsem ospinkaná.tak si říkám,jestli mám chlastat ten maliník.před dvouma dněma jsem ho měla,ale moc mi to nejede...myslíte,že to opravdu pomáhá?je to přecijen jenom čaj ne?

Ahoj kačenko. Letí to jako blázen, za chvilku vlítnu do 24tt a další měsic tím pádem za sebou. Ty už to máš taky za pár. Na ten maliník si pak taky brousím zuby. Myslím, že za zkoušku to stojí, ale jestli je hnusnej jak říkáš, tak nevím, nevím jestli se pak do něj ukecám. Takhle jsem si koupila dobrou vodu grepovou (mám grep ráda), ale oni do toho dali ještě nějaký bilinky a má to takovej divnej ocas. Tak mi dalších 5 lahví už měsíc stojí v předsíni, protože je nemám kam dát.

In reply to by Brejkyna

ahojky,no ono ne že by se to nedalo vypít,ale prostě mi to nechutná.připadá mi to chuťově jak urologickej čaj.ble...takový to je nemastný neslaný...jj,za pár,pokud porodím v termínu tak za 4 týdny...už se nemůžu dočkat,teď to vůbec neutíká a hlavně mě všechno bolí.mám pocit,že záda mám na padrť a nevydržim nikde dlouho sedět.v leže taky nemůžu pořádně najít vhodnou polohu,no prostě děs :00:

Ahojky, já jsem ho pila a nevím jestli je to náhoda nebo za to může ten čaj, ale hodně rychle jsem se u porodu otevírala, byla to bleskovka :ww: A já věřím že za to ten čaj může, takže ho pij, nic s ním nezkazíš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka