mám pár dotazů...

20.06.2008

Ahojky,

jsem tu úplně nová a tak se tu ještě moc nevyznám, ale časem to snad doženu...
S manželem se začínáme snažit o mimčo, tak bych se chtěla zeptat na pár věcí.

Je nutné měřit si teplotu? Co je to ta za injekci o které tu píšete?

Dík moc za odpovědi. Kally

Ahoj, vítám tě :a: , i já jsem tu týden nová, ale holky jsou moc fajn a rychle zapadneš :\x:

Držím palečky, ať Vám to brzy vyjde :cc):

Ahojda, především tě tady vítám :) určitě se dovíš spousty zajímavích věci a na spousty otázek odpovědi :)
Co se týká Vašeho snažení, vypočti si ovulaci (na každém webu s těhu) a toho se drž, pokud to půjde přirozeně, tak bych zatím další kroky nepodnikala...
Držím palečky aby se Vám brzy zadařilo :)

Ja si koupila ovulacni test a hned to vyslo.Dr mi rikal ze teplota se zvysi jako reakce na ovulaci ne jako priznak ovulace takze v podstate kdyz se ti zvysi teplota tak to znamena ze ovu jsi mela vcera.

Ahoj :a: :a: :a: Jestli teprve začínáte se snažením, tak se na nějaké měřění teploty vyprdni. Nestresuj se tím a normálně zkoušejte. Jediný čeho je dobré se držet je, aby ste se nažili okolo poloviny cyklu (cca 12-16 den od poslední menstruace - prvního dne). Taky se doporučuje, neskákat na to každý den, ale nechat jden den na regeneraci, takže tak jednou za dva, tři dny, ale to bych zatím taky vynechala. Když to pak nejde, tak doporučuju ovulační testy (koupíš v lékárně) a nebo si měřit pak tu bazální teplotu, ale na to je času dost. Zatím se tím nestresuj a přeju krátké snaženíčko.

In reply to by coopis

Neboj za blbce tu nebudeš. Když nevím, tak se zeptám. No, měříš si teplotu tam dole, v průběhu cyklu se tam mění a podle toho lze zjistit zda probíhá ovulace, ale jaký mají být hodnoty to netuším. Já to nikdy nedělala :n: Snad jsem ti to napsala dobře (abych tady nebyla nakonec taky za blbce :s: )

In reply to by Brejkyna

tak to jo, ty teploty se s nad měří v každé díře těla, a co se měří v nose? :!k: :!k: :!k: tak tam sem si teda ještě teplotu neměřila, ale možná to budu někdy potřebovat ale snad ne. a moc děkuju už sem zase chytřejší :one:

Ahoj o injekci nevím... a teplotu si měřit nemusíš.... když jsme se snažily my tak jsem si přibližně spočítala plodné dny a pak jsme to zkoušely každý den a není možné abys nezapadla :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka