ahojky holky

07.11.2007

tak jsem konečně dočetla vaše příspěvky, no řeknu vám, je to fuška, když tu člověk chvíli není, tak má co dělat, aby se dohrabal konce.
Jak se jinak máte a mimátko? Co děláte, kromě toho, že vysedáváte na těhulkách, :-)))))))))))))))))))
Dneska jsem poprvé jela na zimních gumách, to byl požitek, vyrážela jsem totiž za Valašské Klobouky do Rokytnice, ale cesty byly v pohodě, dorazila jsem domů, vyvenčila psíka a haji piny do peřiny. Začínají mě ty delší cesty unavovat :-(, což se mě nelíbí, protože ještě musím jezdit, ale snad to bude v poho.
Tak a teď mám hlad, ohřeju si kuřátko a budu papat.

Hele nvalila sem toho opeřence namiky:-)No krom sezení u pc jsem dneska převlekla postýlky,vysála a vyprala 2pračky jinak jsem chtěla jít ven juknout na nějaké věci,ale smůla tam by ani psa nevyhnal:-(

Jen nas tu uz prece jenom spustu tehulek :-) a mame toho porad tolik na srdci :-D . Ja to tu uz taky pomalu nestiham :-) a jooo a dobrou chut .... hmm kuratko bych si taky dala

In reply to by fekiska

Ahooooj holky, fakt dlouho jsem tu nebila, o to prečíst si všechno se ani nesnazim, to bych tu sedela do desiti, a to vzhledem k tomu, že mám dvouněsíčního mrnouska nejde, a to je právě ta pricina proc jsem tu tak dlouho nebyla. Nekdy je to fakt narocny, obzvlast, když je Marček pěkný křikloun a neustale vyzaduje pozornost. Ale je to nase stesticko, i když my dává zabryt.
preju dobrou chut

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky