čepka

20.06.2008

holky a dáváte ještě mimčům do kočárku čepku, nám je 6 týdnů a vždycky mi u toho ztropí hroooznou scénu a pak je pěkná doba než ho uklidnim a usne :r:

když já mám strach, aby mu nenafunělo do oušek :\/: Právě bych si potřebovala lehnou do kočárku a ozkoušet jak tam moc fouká, či nefouká :/;x: :?

No dobrá, tak my se spolu vždycky poperem, alespoň mám vydinu lehké výhry :cc): chudák muj malej :j) :c:

Já dávám plátěný kšiltovky v zadu s těma průduchama. Přeci jenom ty děti nemají moc vlásků a taky je to dobrý proti sluníčku :)

Malé je taky 6 týdnů a čepičku jí dávám, slabou ale dávám, akorát když bylo teplo a bezvětří tak jsem jí nechala bez čepičky, ale měli jsme jí i tak s sebou kvůli sluníčku kdybych jí vytahovala! Ale jí naštěstí nevadí, takže to není boj, jí víc vadí ten kočárek :!k:

Ahoj, malá mi to dělalal taky, ale už brzy začne víc vnímat a tolik mu to vadit nebude, uvidíš. Když bylo velké teplo, tak jsem jí dávala na to oško, co koukalo plínku.

ahoj. Čepičku dávám pokaždé. Sousedka nedávala a malé nafoukalo do uší. teď má 5 a má pořád problémy doktoři říkali že je to s toho. Takže raději přežij boj a dávej

je to těžký, člověk se bojí, aby ten prcek neomarodil, viď? nám je sice 11 týdnů pryč, ale občas když moc nefouká chodíme bez čepičky :-) jinak dávám aspoň plátěné spíš proti sluníčku než kvůli zimě :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka