Kontrola 30tt

20.06.2008

Tak jsem z toho celá nějaká špatná :( .. dneska jsme byli na kontrole, a prej je to tak na hraně poslat mne ležet do nemocnice :r: , že se mi prý zevnitř začíná otevírat hrdlo... a to sem se těšila, že to snad bude lepší, a že třeba konečně budu moct vyrazit něco nakupovat pro mimi a místo toho musim ležet ještě víc než předtim a všech těch léků brát taky ještě víc :r:
... ale miminko je v pořádku a dneska jsme konečně viděli i obličejík :qu: má krásnej nosánek a pusinku.... a tak se na něj těšim, a zároveň mu domlouvám, ať tam ještě vydrží :cc): ale prej nejspíš bude venku dřív.. tak jen doufám, že ne víc jak o měsíc...
to abysme fofrem objednali ty plínky a kočárek ;)
taky mi dnes braly krev, a mám tam díru jako hrom, a jak to ze mně teklo, sem měla na ruce pěknou šmouhu, když ze mne tu jehlu vyndali :O a na ten glukozovej test mám zase ještě počkat, a radši to nepřehánět se sladkym.. to jsem zvědavá jestli tenhle test vůbec ještě stihnu ://:

tak vám všem moc a moc děkuju za podporu :) .. ona mi něco slíbila dovízt švagrová, ale až tak za měsíc, mezitim budou pryč, tak snad do tý doby vydržíme v celku, měla malou na začátku září, tak by ta výbavička mohla bejt potřeba podobná ;) ...na net kouknu zase jindy, tam snad taky něco najdu ;) ... a teď už jdu vážně hajat.. vemu si s sebou do postýlky ty jahůdky, co nám včera přivez strejda, ať máme nějaký vitamínky a :'zz):

preju ti at tam mimco vydrzi co nejdele..a at to lezeni nemas dlouhe...a oblecky??muzes na netu nejake koupit a pak az bude mimi na svete..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka