to zamrzí..

20.06.2008

koukám tu se mnou nikdo nemluví, tak jdu vařit :r:

...musim pomalu balit na víkend-frčíme s mužíkem k našim na dědinu :s: tak se těšim, má být hezky :) já se zase někdy ozvu, nečekaně :s: :dance: zatím pááá :a:

Icq? :n: já sem moc nechodim, spiš jen občas, když je čas-tak si to tady pročítám...je to tady fajn, člověk se dozví spousty nových věcí, jednak rady v těhotenství a též rady ohledně miminka :)

..já s Tebou mluvim :s: nééé teď vážně! Před půl rokem jsem si tady na webu stěžovala, jak bych si těž přála být mezi těhulkami a že po tříměsíčním snažení stále nic...nooo a :) ty si byla jedna z těch, která mě utěšovala, že všechno má svůj důvod a čas atd...tak jsem slíbila, že dám vědět, jak dopadnu další měsíc...sice opožděně,ale slib plnim :) Jsem již ve 23 tt a vše je naprosto v pořádku a čekáme chlapečka :c: mimochodem, váš Áda moc krásný miminko!
Tak Vám přeji, ať jste zdraví, šťastný :dance: noo prostě, ať je všechno tak, jak má být :) :a: :a:

In reply to by Sim

šmankote gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! teda mám z toho až husinu :-) teda mám velikou radost :-) samozřejmě si tě pamatuju! přeju samý dobrý výsledky a zprávy od doktorů a klidné těhotenství a radostné přípravy :-) máš icq?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky