Dnesni kontrola

20.06.2008

Ahoj holky,tak jsem se vratila z kontroly a vypada to takhle: Pokud sama nezacnu rodit v patek nastupuju na vyvolani :) Jsem ze vseho nejaka rozhozena a do toho vseho mi zitra rano odjizdi manzilek :r: Ted cekam az prijde a vyrazime spolu do mesta.......

Terezko,ši šikula a vše zvládneš.budeš už mít malou Terezku u sebe a já budu ještě čekat.moc,moc ti budu držet palečky avše co jde.Držte se.pá

Terezko,ši šikula a vše zvládneš.budeš už mít malou Terezku u sebe a já budu ještě čekat.moc,moc ti budu držet palečky avše co jde.Držte se.pá

Ahoj Terez, takže je to jistý. :) Tak držim palce, ať do pátku vydržíš. A neboj, nervozita je normální, byla jsme každá, ty možná jsi víc, když víš přesnej den, ale bude v pohodě jak porod, tak i pak. Budeš skvělá mamča. :one:

In reply to by terinka

já mám z toho všeho smíšené pocity, chtěla bych to mít už za sebou, ale už se dostavily obavy a hlavně pocit, že nejsem připravená a hlavně vůůůbec neumím rodit :-) :c: :c: :c: :c: Ale to je asi přirozené :\x: Držím pěstičky, tak sem pak napiš, jak to bylo úžasný, jak to nebolelo a zvládla jsi to levou zadní jo!!! Jsme domluvené, já si to přečtu a až odrodím, tak sem můžeš napsat pravdu :-)

In reply to by Leo35

Ja jsem rada,ze jdu na vyvolani bo my nezijeme v CR a manzilek by to jinak nemusel stihnot,ale takhle dostane v parci volno na ten urcity den a bude tam se mnou.....Ja se bojim,ale ne tolik porodu jako spis toho co bude potom a jak to vse zvladnu.Neboj se popisu porod,tak,ze se vsechny budete tesit na den D :c:

já to měla podobně - byla jsem na kontrole v pátek a řekli mi, že ještě víkend necháme a pak vyvolání...když jsem přijela z tý kontroly domů, tak mi začaly kontrakce:) a do večera byl malej na světě.
Držím palce, určitě to bude v pohodě!!!

janka.82

Terinko, moc, moc, moc Ti držím palečky. Ten týden uteče jako nic a ty budeš mít Terezku u sebe. Taky bych byla rozhozená :dance:

In reply to by terinka

no dneska se moc fajn necítím, ale bříško mám pořád vysoko a hlenová zátka neodešla, jen jsem dva dny slaboulince špinila, možná to byl jen výtok jiné barvy, nevím....dneska jedeme na víkend za našima, tak jsem zvedava co se mnou ta cesta udela :-) už se těším na prdolku

Terinko ty se mááááááááš. :qu: já ti tak závidím,já chci takýýýýýý :\x: já jdu na kontrolu až v úterý,tak jsem zvědavá co mi poví.ale mě určitě nic co by mě udělalo takovou radost :-D naposledy jsem měla CS 0 :( já chci taky rodit ve 38 tt :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka