Míša, když má zrovna ty své supa dny♥

20.06.2008

Holky, dávám semka fotečky, když je Míša zrovna hoďnoučké miminko :h: :k: :h: Ale jinak od pondělí je to s ním vážně strašný, že jsem manželovi dneska ráno řekla, že už snad ani to druhé mimi nechci :n:
Zkraje týdne byl stále na rukách bo plakal po očkování, ale teď už to na nás pěkně pinká :|: ....nechce si moc sám hrát, jen by se nosil :n: ...no hrůza a taky se umí pěkně vztekat...no, ale to se není čemu divit, protože nejen vzhedově je celý po manželovi, ale i povahou :w: :w: :w: :///:

Ale tyhle fotečky stojí za to vydžet :one: Já se teď od malý nemůžu ani hnout. Jakmile uvidí, že vstávám a jdu z místnosti, tak je tak strašnej řev :00: Je hroznej mamińák, chovat se moc nechce, nejradši by pořád stála na nožičkách nebo seděla, ale ani jedno sama neumí :s:
Třeba je to jen období a pak bude zase pořád usměvavej klučík :h:

ivka222

překleneš tohle období a později na to budeš jen vzpomínat,až se začne batolit a lézt tak to bude lepčejší,uvidíš Petruško,vychutnáváš si to s plnou parádou,ale to druhé mimi bude jiné protože na něj nebudeš mít od začátku toliko času(budeš mít dvě)a už víš kde se stala chyba že je malej tak chovací a už si to ohlídáš.malej je super

Je moc krásný a druhého mimča se neboj, bude určitě hodné. Dva rošťáci většinou nebývají. Tomášek byl zlatíčko, zato Verča je taky ubrečenej rarach. Dneska usnula až ve 2:15

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Gábinko, já vím a jsem ráda, že jsem zdravoučký, ale někdy jsem už vážně zoufalá, ale miluji ho nade vše :h: No a samozřejmě, že je po tatínkovi a to se vším všudy....manžel to ví a říkal, že snad povahu bude mít po mě :r: , ale bohužel :w: Jinak by to bylo moooooooooooooooc hodně dítko :s:

Ahojik Peto mas moc krasnyho Misutku a jak se umi pekne krehnit.Taky se uz tesim az ten nas Misa bude delat takovy usmevy :c:

In reply to by PETRUSE333

ale ja kdyz pozoruju naseho tatuldu jak si chudak moc malyho neuziva tak mi ho je nekdy az lito.Z prace chodi domu okolo 4 a pak jeste jezdi makat k rodicum na barak.Takze vetsinou kdyz je doma tak malej chrupka a tatik ho skoro vzdycky vzbudi a to je pak rachotu :s: :s: :s:

In reply to by blondyna

Tak to je opravdu moc velká škoda :w: To manžel si Míšu užívá až až....no a taky je na něj hodně zvyklej ;) Teď jak jsme byli s Míšou na týden bez manžela na Moravě, tak manželovi se pěkně doma po Míšovi stýskalo :k: No jo, taťa s ním dělá blbosti a když není doma, tak ho musí zastoupit v blbostech maminka :s:

In reply to by PETRUSE333

no tak na to se uz taky tesim :!k: ale nejlepsi je kdyz si ho o vikendu predava kazdej z ruky do ruky.No to tatik bude tedka bez nas celej vikend a uz se mu styska tedka.Prej si veme Misutku sebou k rodicum.A maminka pry odstrika mlicko na cely vikend :s: Mela si taky ze cim dyl si kojila-kojis tak tim vic mas mlicka?

In reply to by blondyna

Určitě ano, protože malej toho zprvu tolik nevypil co teď :n: Zrovna ve úterý jsem odstříkavala mlíčko, protože jsem jela ve středu 25km ke kadeřnici a manžel byl s Míšou doma....no a teď mě pěkně bolej :s: Odstříkala jsem to ručně, protože ta mechanická je úplně k prdu a od té balonkové to bolí ještě víc :ww:

In reply to by PETRUSE333

tak to me hodne bolely v utery vecer malej jedl po 5hodinach a to uz jsem je mela pekne nality.A tak jsem mu dala jedno prso a za chvilku druhy a on uz nechtel no tak jsem tu bolest musela jeste chvilku vydrzet :s: :00: Ja jeste kojim vzdycky z jednoho prsa a druhy davam az za ty 2hodky a jak to mas ty?

In reply to by blondyna

Děláš to takhle dobře, že dáváš jedno kojení z jednoho prsa...my to taky tak děláme. No a 5h mi Míša vydrží málo kdy v noci, ale vydržel mi už i 9h, ale pak e stal nějaký zlom a najednou už tak dlouho nevydrží :n: Možná ten zlom byl v přesunu času :?

tak to jsou super fotecky. Je mi lito, ze zlobi. My jdeme dnes na ockovani tak jsem zvedava jak dopadneme, mam z toho docela strach. A jak se jinak mas? Co kadernictvi? Jak pak vypadas?

In reply to by Veerca111

No jo no, já nevím co s ním je poslední dobou :? Jedno vím jistě....JE TO MAZEL :00: Na té poslední fotečce jsem s melírama,ale není to moc vidět co? No já se vyfotím a dám ji semka...nějak během výkendu ju :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky