Vrrrrr......dnešní noc...ZLEJ SEN :-(

20.06.2008

Dobré ráno, začínám 39. týden...nevím jestli jásat, nebo brečet. Na dnešek jsem spala přesně 50 minut...snaha byla to ano, ale nějak okolnosti nedovolily víc: VEDRO, tvrdnutí pupku až bolestivé křeče, čůrání - po jedné kapce každých 15 minut. To není možný, já 8 měsíců nespala v kuse celou noc.... a dlouho spát nebudu :-(

Ještě pro uklidnění :-) adýsek jí večer kolem sedmé, pak ve dvě a pak v šest :-) a po jídle usíná v noci docela rychle, takže třeba budete mít taky takové šikovné miminko :-)

tak to znám taky,Žížalko.Ale až bude mimi na světě tak se třeba prospíš o trochu víc.Náš malej se v noci budí 2-3 krát.Z toho jednou tak hodinu po jídle nechce spát a čumákuje a pokňourává,ale nakonec usne.Takže nevstávám v noci tak často jako když jsem byla těhu a chodila i 7 krát za noc na záchod a nemohla spát kvůli ucpanýmu nosu.
Držim palečky,ať máš hodný spavý miminko! :a:

Z vlastní zkušenosti ti povím, že i když se nevyspíš v noci v kuse, bude to mnohem pohodlnější bez pupíku a bez nočního čůrání, což jsem si chrochtala blahem, že už nemusím :s: no a to noční vstávání, aby prcek dostal papku.. na to si zvykneš, nakonec zjistíš, že ti těch pár hodin v noci taky stačí :-) já s pupíkem v noci spala hrozně a když jsem se pak natáhla přes den, chrupla jsem si :-) no co říct, snad jen že už budeš mít prcka brzo u sebe a nějaký smutný obličeje tě přejdou :-)

In reply to by Martii

No teď je to fakt hrozný, když nebylo to vedro, tak jsem chrochtala, že to celkem jde...spala jsem i 4 hodiny za celou noc, ale dnešek byl fakt hřebíček do rakve, jsem totálně nepoužitelná, takž asi nevylezu z pelechu :s: Díky za podporu :-)

In reply to by zizalka19

Tak se drž. Já jsem to měla obdobně a ten den, kdy jsem usínala už za chůze a řekla jsem manželovi, dnes jsem tak ospalá a těším se do postele mi praskla voda... Tak snad se ještě vyspíš než to na tebe příjde.
Jinak dnešní noc byla fakt divná. Taky spávám tak 2-3 hodiny, pak čučím do stropu a pak zase hodinu...no a dnes ještě ke všemu se vzbudil 4 letý syn ve 4.20, že měl škaredý sen a nemohl až do půl šesté usnout. Teď sotva pletu nohama. Tak jdu ještě odpočívat. Míša

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka