Příběh..

20.06.2008

Dobré ráno všem co jsou dneska tak brzy vzhůru jako já.. ne že by to bylo dobrovolné, ale od včera mám rýmu a tak jsem ráda, že jsem se v noci neudusila.. vážila jsem adámka a má 5 kilo.. plínky jsem používala "2" pro 3-6 kg a upřímně.. nechápu, jak bych do nich to 6ti kilové miminko narvala :-) zbylo mi ještě půl balíku a tak jsem přemýšlela komu je dát.. (už nemám nervy do nich adýska cpát, protože celou dobu je v klidu a když chci plínku zalepit, kope nohama jako divej). Manžel poradil..

.. možná si vzpomenete na únorovou dopravní nehodu, kdy zemřelo osm chlapů v dodávce, která jela na noční směnu.. nejmladšímu z nich bylo 24 let a bydlel naproti nám.. přítelkyně i přes antikoncepci otěhotněla a tak se jim narodil chlapeček.. když táta zemřel, bylo mu jen půl roku!!! :-( je to moc smutné, jenže to není vše.. co jsem slyšela, tak až po té nehodě šla holčina k dr., protože to nedostala.. je neuvěřitelné, že jí jen píchnul injekci na MS a ani ji neprohlídnul.. dopadlo to tak, že jí začlo růst bříško a když došla k dr. znovu, bylo pozdě to řešit.. holky ona má dvojčátka (a jejich táta se to nikdy nedozví :-( ), manžel říkal, že už se jí narodila, takže až ji potkám, nejspíš jí ty plínky nabídnu.. život se s ní opravdu nemazlí..

jen chci dodat, že ten příběh píšu tak jak jsem ho slyšela, takže to nemusí být 100%ně pravda..

ivka222

to je strašný,to se nedá pochopit,ale je to od vás pěkné,to se už dneska nevidí ;)

Já mám normálně husinu. O tý bouračce jsem sice neslyšela, ale tu holčinu teda lituju. To musí bejt fakt mazec.

Já kolkrát jedu okolo a vždycky koukám na těch osm malých a jeden velký kříž a vždycky si vzpomenu, na to jak říkali, že jeden z nich tady zanechal maminku s dítětem a chce se mi skoro brečet. Myslím, že každá pomoc se jí teď bude hodit, nebude to mít jednoduché :-(

No jestli je to pravda tak je to pomerne dost velkej mazec.Taky me zbyly a nevim co s nima.Uz jsem je nabizela ale kazdej napred jo a pak k tomu nikdy nedoslo a mam je doma.

I tak je to od tebe moc hezké a myslím si, že kdyby bylo na světě víc takových lidí, tak by nám bylo dobře.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka