Krásný pátek

20.06.2008

Ahojik holciny tak jak se mate pri patku?A jak jste se vyspaly?Ja docela dobre Misutka mi v noci krasne spinka a hlavne uz zacinam usinat i u kojeni :s: :s: :s: Copak budete delat o vikendu?Me prijednou na navstevu kamosky takze ja mam o srandu postarano :///: Preji krasny den vsem a snad nebude prset jak slibovali :n: :n: :n:

ahoj Blondýno,spánku už moc nedám.vše tlačí a tvrdne bříško.dnes se mi vrátí přítel z hradu a tak si budeme "užívat" jeden druhého.kluci toho doma moc nepobudou,tak jsme stále sami.zítra jdeme na oslavu třicítky.tak uvidíme jak dlouho to dáme.jinak se nám to už krátí,ale vypadá to,že opět budu přenášet.kéž by ne a měla jsem to své štěstí už u sebe.

Ahojky! já si na mimi budu muset ještě počkat! Zítraodjíždíme na menší dovolenou do Luhačovic, tak snad bude pěkně, už se moc těším!

Ahoj Blondýno, my tu máme v sobotu sraz teplickejch těhulek a maminek, takže se už moooc těším..teda jestli se malé nerozhodne přijít už na svět..ani bych se nezlobila :s: Páč ten konec je fakt úmornej :-( Ani ti nemusím popisovat, jaký to je, vždyť to sama znáš.

In reply to by zizalka19

Ahojik Zizalko je srazek taky bych ho chtela udelat u nas ale jsem tady malo a znam jenom 3 maminky a tehulky od nas.Tak nevim jestli by nekdo prisel.Aspon by si to uz mela za sebou a netrapila si se :one: No to mi povidej to cekani je na prd.Vubec to neutika a pak uz jsem se i nudila.Ale za to tedka to leti jako voda uz nam je sestnedel ani tomu nemuzu uverit :n: A jak se jinak citis?

In reply to by blondyna

Jinak se na miminko moc těším, jsem strašně zvědavá, co v bříšku nosím :-) Ale už aby to bylo...tys ještě celkem dlouho přenášela, snad mě to nepotká, nebo fakt už umřu a další těhotenství si moc dobře rozmyslím. Já se bojím toho, že až se prcek narodí, tak poroste strašně rychle, že si ho jako malinkatýho moc neužiju...ale to asi k životu patří. Na srázek se moc těším, podle přihlášených by nás mělo být 11, ale to je celý ústecký kraj...přijede Martii z Postoloprt a Věroušek z Děčína...to jsou dvě místa, skoro na konci krajů :-)

In reply to by zizalka19

no ja jsem prenasela jeste 10dni po terminu.Ale kdyby to slo a malej mohl byt v brisku jeste dalsich 14dni tak jsem mela krasnej darecek ke kulatym narozkam.Tak ja dalsi tehu chci az za 5let klido i vic.Jo to poroste uvidis.Ja si furt rikam jak jsme maly ale kdyz nekdo vidi Misu treba po tydnu tak vidi ten rozdil o kolik vyrostl.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka