dotaz doufám že mi někdo odpoví

19.06.2008

kolik asi toho vypije 6týdenní miminko???? jak jdeme na tu svatbu tak nechávám Matěje u našich a kdyby jsme se náhodou na obřadu zdrželi tak potřebuji odstříkat na jedno krmení ale nevím kolik?????

holčiny moc vám děkuji já taky jen kojím nikdy jsem mu ještě neodstříkávala tak já udělám těch 130ml a budu doufat že vystačí odstříkat není problém mléka mám na rozdávání klidně bych zvládla i více ale mám strach on by pil stále když nehlídám čas nebo ho nechám dýl hodně zvrací sisina a Matějíček

In reply to by sisina

To máš blbý, můj malej má klapku a jak nemá hlad, nebo je plný tak do něho nedostanu ani kapku :n: No tak mu odstříkej do jedné lahvičky 130ml a do druhé třeba 40ml jen tak kdyby ještě plakal. ;)

In reply to by sisina

No právě že ze začátku jo a když mu bylo těch 6 týdnů tak vychlastal i 150ml někdy i víc a pak mu bývalo zle, ale teď už si dává pozor a pije velice opatrně. Asi mu už došlo, že když se nacpe, tak mu bude zle. Já myslím, že máš ještě šanci :)

In reply to by sisina

já jsem tady na klinice slyšela, že doporučují maminkám které mají hodně mléka odstříkat to první mléko, ono totiž obsahuje hodně laktózy (doufám že jsem to nespletla) a ta miminka hodně nadýmá. Je lepší to tzv. zadní mléko, prý miminko víc zasytí a nepotřebuje se tak přecpávat. Tak to zkus, třeba to bude lepší. ;)

In reply to by sisina

Eliška taky pije stále.Ještě se mi nestalo, že by sama skončila. Kojím 20min, jednou jsem jí nechala 30min a poblinkala s emi u prsa a mě taky celou :!k: :w: :w: :w: Jinak na večer jí dám Sunar a dnes jsem jí k tomu musela ještě 10min nakojit!!!!je vidět, že by jedla furt...za chvíli sní asi i mě....a naši drobečci opra du asi neví, kolik jim stačí, že? :!k: :s: :a:

In reply to by dupka

to tedy určitě neví taky se mi stalo že jedl a pozvracel se mi u prsa tak to popolikal a už hledal že by si ještě dal :s: :00: musím ho hlídat pak mi zvrací ještě třeba i po hodině kojím ale jen 10min asi víc tahá ten můj otesánek sisina a Matějíček

Odstříkej raději víc a kdyžtak zbyde.Ale myslím že nezbyde :s: třeba bude plakat a dá si nášup

Odstříkej raději víc a kdyžtak zbyde.Ale myslím že nezbyde :s: třeba bude plakat a dá si nášup

tak zkus těch 150, píšou na Sunaru....vím, že nemohu srovnávat mat.mléko s eSunarem, ale aspoň tak zběžně, kolik asi.

In reply to by dupka

Já myslím že je to moc, ale když se jí to podaří odstříkat, tak proč ne. Aspoň bude klidnější. Můj malý má 11 týdnů a sní něco mezi 100 - 120ml mateřského mléka, někdy víc, někdy míň.

120ml MAX!!!!! na jedno krmení. Víc jak 120ml se nedoporučuje. Normálně miminko v tomto věku vypije mezi 80 - 100ml a vždycky se dá docpat čajem, nebo převařenou vodou.

Ahoj sisi no já to přesně nevím protože kojím,ale občas jsem odsála do lahvičky a vypila těch 70ml-90ml pak jí nestačila ani stovka a příště jí stačilo 80ml :00:

sisi, počkej se ti podívám na Sunar. Jinak nevím, podívám se, jak tam majíd dávkování ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka