ach jo

19.06.2008

Holky to fakt nikdo neznáte test 7 days?odpověděla jen jedna holčina.

ahojky holky já se obávám že opravdu těhu nejsem normálně mi ten test zežloutnul je tam na malým kousku vidět čárka.......zkusim si koupit mamatest jestli ho seženu,nikde ho neměli a zkusím to některý den ráno.ale vidím to na negativní výsledek ale všem dík za odpovědi ;)

já jsem měla test day7 a vždycky mi ukázal že jsem těhotná a nebyla to pravda.Tak jsem ted přesedlala na ty levnější jako mamatest a ten je 100% aspon umě.

teď na to koukám,tak hned píšu.Myslím,že jsem ho měla.Vyšel negativní a bylo to správně.Ale těžko říct,jestli by tak nevyšel i v opačném případě.Spíš bys chtěla slyšet jak brzy potvrdil těhu,viď ;) .Ale to bohužel.S tím žádnou zkušenost nemám. :(

In reply to by marmar

já si ten test dělala teď večer,je mi pár dní blbě od žaludku a tak celkově je mi na nic......měla jsem dvoudenní MS 5.6.slabou takže já vůbec nevím co si mám o tom myslet....spíš to vidím že z toho nic nebude :( jen to jen slaboučký skoro neviditelný......ale díky za odpověd ;)

In reply to by Hanik

...tak to by jsi jako už byla těhu? To by bylo super. Já jsem si zkoušela mamates včera, kvůli tomu agolutinu a nic. Je to asi zbytečné. I teplotu jsem si dnes ráno měřila a mám ji 37,1. Od toho píchance jsem ji měla pořád 37,2. ale opět to nic neznamená. Už aby to bylo všechno za mnou a v klidu.
Jak dlouho zkoušíte to druhé. Nějak jsem nepostřehla, co máš za pronlémy ty. Teda jestli nějaké máš :-). Tak nějak jsem to nečekala, když už mám dvě dětičky. Myslela jsem, že to bude na to šup. Ale taky jsem asi neměla čekt ty 3 měsíce. Co jsem jako vyčetla, že bude dobré brát nějaké vitamínky a pak to zkoušet. Tak to byla asi po vysazení HA škoda. Protože v tu dobu jsem měla boleníčko jen v době OVu a měla jsem i hlen. To neustále bolení a ztráta hlenu se objevila až teď v těch posledních 3 měsících.
Přeji ti hezkýpátek.

In reply to by hrebule

ahojky já myslím že nebudu viz nahoře.......zkoušíme devátý měsíc.....nedostávám mS bez prášků nebo injekce....já jsem taky myslela že otěhotním hned když je to druhé ;)

In reply to by Hanik

...ikdyž já jsem s MS problémy neměla, tak jsem si teď koupila MASTODYN a Drmek obecný. Já to spíš beru na OVU, je to na přírodní bázi a to první jsou homeopatika.
Pak jsem brala taky nějaké čínské co mi tady poradily. Jmenovalo se to zvelebení rumělkové pole. Mělo by to všechno ustálit ty ženské problémy. Myslím si, že to něco do sebe má, ale u mě se objevila ta cysta, tak třeba to je jen prevence. Našla jsem něco i na cysty, ale teď počkám, až mě ten nový MUDr. prohlídne. Tak se drž a třeba ty čárečky na jiném testu budou. Já už za testy utratila tolik a nikdy nic. A stejně mi to pořád nedá.

In reply to by hrebule

já je začala mít potom co jsem přestala brát HA ve dvaceti letech.......měla jsem MS klidně i za 37 dní pak mi to doktorka začala upravovat injekcema ve 22 letech jsem otěhotněla.....když bylo malý asi půl roku začala jsem brát opět HA a musela jsem přestat kvůli játrům....no a od té doby zase znova tyhle problémy....dostala jsem prášky ty mi nedělali dobře tak musím mít injekce opět......já pila kontryhel ale měla jsem po něm pěkné bolesti podbřišku a bolení prsou protože od té doby co ho nepiju je to dobrý......o cystách jsme si psaly včera u tebe v diskuzi...ona se cysta udělá třeba za týden takže jí tam předtím nemusela vidět doktorka....já už testy nekupuju tohle bylo vyjímečný protože ten žaludek mě opravdu trápí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka