Čus ženy:-)))

19.06.2008

Tak jsem dnes byla u zubaře,Kuba byl se mnou,hrdina to tam celé proplakal,mě jen prohlédli vzali si 30kč a přijdtě za půl roku,kaz žádný:-)))))
Jeli jsme domů,cestou jsme pozdravili babičku(mou mamku,aby si někdo nemyslel,že jsem dzravila nějakou babušu na ulici:-)))))))) ),stavili se v albertovi koupit na polévku,přišli jsem dom a začlo kojení vaření.
Odpolko jsme šli opět ven a já nějak padám na hubu :00:

Vařila jsem mrkvovo-vločkovou polévku,tak ji dám do receptíků,kdyby měl někdo zájem:-)))))))

A jak jste se měli vy????

Ahoj Leni,
Dnes nám přijela babička (moje mamka) na návštěvu. Jeníček se už asi nemohl dočkat a tak celé dopoledne nespal. Byl pěkně protivný. Po obědě jsme ho s babičkou naložily do kočárku a vydaly se na procházku. Ta tří hodinová procházka mě tak unavila, (Honzu taky celou cestu spal) že nemám do ničeho vůbec chuť! A to mě čekala děsná kupa prádla na žehlení :00: :00: Jenže já mááááááááám tak zlatýho manžílka,že mě poslal k netu a žehlí tu hromadu sám!!!!!!!!!!! Prý ať si odpočinu :girl: Doufám,že se někdy v příštím týdnu domluvíme a vyrazíme na nějakou procházku!!!

Leni,malá byla protivná a pak hodná a zítra jdeme na tíměsíční kontrolku a možná píchanec.Co manžel?Mějte se nádherně :\x:

In reply to by LenickaV

Leni,také nevím,protože to tbc není nijak změněné...a do toho dojede tchyně a bude u nás i spát ://: ,a to měla dojet kámoška,na kterou jsem se moc těšila. :n: V sobotu u nás bude jarmark. :k:
Jo a gratuluji k žádným kazům-také bych měla k zubaři zajít...No jo :00:
Noa posílám ti hoooodně sil a prince (ty víš) :h:

In reply to by jituška

jituško děkuji jsi hodná:-)
Tchyni bych si do bytu nepustila.Byla tu naposledy,když jsme přišli z porodky a vůebc mi to neudělalo dobře na těle:-((((( Takže pokud bude mít někdy touhu přijet já nejsem doma ani Kuba.
Jéééééé jarmark na ten bych šla,to mám ráda

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Reni,

tedy ty jsi si dnes pěkně nacpala pupísek:-),taky bych si dala,ale mě nikdo ven na jídlo nevezme a samotné se mi nechce :n:
Neboj Kubík odjede v pohodě dom.... a Matýska pohlaď !!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To věřím,že to bylo super :-)...tak to bych tam pak taky šla sama,kdybych tam tak dlouho pracovala:-))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka