Sociálku a Džamilu se zákonem o fyzických trestech na mne!!!

19.06.2008

Jsem zbila Nikču, že jsem ani netušila, že mám ještě tolik síly a elánu. Holky, co dokáže vymyslet puberťák a jak to dokáže nasrat, to si asi dokáže málokdo nad kočárkem s miminkem představit. Tak nevím, asi jsem slaboch, co občas nerozdýchý ty naprosto debilní nápady.
Zkrátka a dobře, moje mamka hodně pletla. Jedna mamča jedný její spolužačky si nechala pro holčinu uplést svetr. Je to asi rok a půl zpátky. No a te´d se dámy pohádaly. Nikča nemeškala a chtěla ten svetr zpátky. Ona tu jejich slepičárnu řešila přes svetr a mámu tý holčiny. No a ta mamča chudák plakala, že jsem nedala vědět, jestli už máme miminko, protože se zlobím, že ten svetr vrátit nechce ani za peníze. Že ho mamce zaplatila ani tak nevadí, ale že s mojí mamkou vycházela vždycky dobře a mamka už není....... A ta moje kravka z toho udělala aféru a řešila to s ní v obchodě, kde prodává. Jaruška ( mamča tý kamarádky mi nic neřekla, že mě nechtěla stresovat před porodem a pak z toho všeho byla nešťastná a na nervy.) A já zas mám z ostudy kabát. Ohromně se baví celý město.
Co mám s tou mojí slepicí dělat?????? Hádá se všema, na všechny ječí, pořád je uražená, hubu věčně nafouklou, věčně si hraje na chudinku, co nic nemá, co jí všichni ubližujou...... vždyť na mně vyjel i její profesor, když se vrátila z výletu, že jí nedám ani pořádnej telefon :r:

Boži, klííííd, bude to ještě horší... ale neboj, vydrž ještě tak dva tři roky, pak to zas bude lepší... ta moje má teď pubertu už jen několikrát do týdne, ale zato mladej mi do ní zrovna leze, tak se mám na co těšit... jo, když to člověk vozil v kočárku, tak to bylo takový slaďoučký zlaťoučký miminko a co z toho vyroste... :spid: :spid: :spid:

ahoj Boženko,nojo no,co naděláš...nebyli jsme jiný ne?ono to je všude stejný a můžu ti říct,že mě když máma promlouvala do duše tak se mnou stejně nic neudělala...pak jsem jednou chytla takovou že jsem měla móňo a to bys koukala jak jsem se nad sebou zamyslela...holt to s těma puberťákama ani jinak nejde.přeju hodně sil a pevné nervy :a: a pořádnej telefon???to je vtip?tak ať jde na brigádu a něco si vydělá a pak ji třeba něco přidáš,ale já bych toho učitele snad poslala do háje...jeho starosti bych chtěla mít :n:

Boži hlavně klid, je to puberťačka a nic s ní nenaděláš... ono jí to časem dojde, ale to už budeš mít o pár šedivých vlasů navíc. Zase to ber tak, že třeba z toho rozčílení porodíš a Mareček bude mezi námi.

Boženko klídek nenervuj se nebo porodíš je to puberťák a s tím nic nenaděláš na lidi se vys....... co jim je do toho nemaj děti nebo co :? Ono to přejde pak se tomu spolu zasmějete, vím o čm mluvím já taky byla zmetek }:)

:cc): :cc): :cc): No vidím,že to nemáš :n: vůbec jednoduché.S pubošama je to vždycky potíž,dost jsme si toho zažili se synem mojeho manžílka.Kolikrát jsem si říkala,že být to můj kluk,tak se fakt neudržím :n: a normálně mu střihnu :-/) ,to měl těch 12-13 let.No,dnes si říkám,že jsem to možná měla udělat :one: ,každopádně by si to zasloužil,ale to sem nepatří :n: .Hlavně se drž a zkus to nějak rozdýchat.A učitel ať si políbí :ww: ...anebo ať jí ten telefon koupí sám :one: ,když se tak do toho montuje,vůbec nechápu :n: co je mu po tom!!!Ale Ty se hlavně moc opatruj :h: !!! :a: :a: :a:

ivka222

Boži,vydrž to s ní,jsou to telecí léta,fyzickými tresty nic nezmůžeš naopak ublížíš sobě a holce taky,prosím měj s ní trpělivost a ona ti to jedou vrátí větou,jsi ta nejlepší máma na světě
já jsem mamku taky hodně zlobila a záviděla jsem druhým to co mají,když měli známé na západě,ale dneska vím že je pro mně důležitější to jak mně máma vychovala,a shlížím k ní s úctou a láskou,oni mají potřebu mít všechno ale postupem času zjistí že to až tak důležité nejní,teď tě všechno rozhází,jsi těhotná,ale později to hodíš za hlavu,uvidíš,buď dobrou mámou a jednej s ní tak jak chceš aby jednala ona s tebou,ale to je jen názor Iveta

In reply to by ivka222

Ivkooooo!!!!!!!!!!!!!! Promiň!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ivetku jsem měla na mysli !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jsem tele popletený!!!!!!!!!!!!!!!!!

Škoda každý rány,co padne vedle.Hlavně,jestli to pomohlo nebo se ti alespoň ulevilo!Jsem zastánce klsické výchovy! :///:

In reply to by Boža

Taky mě to je vždycky líto,ale když pak vidím,jaký frocky maj jiní rodiče a nefláknou jim,protože jim nechtěj "potlačovat osobnost",tak si říkám,že tím tomu děcku ubližujou víc,než když mu jednu plesknou.A na lhaní jsem taky alergická,cokoliv rozdejchám,ale tohle bych taky nemilosrdně trestala!Pevný nervy Boži a hlavně neubliž sama sobě! :)

In reply to by Shisatej

rozčílilo mě, když jsem se zeptala, co řeší s tou paní a ona mi do očí lhala, že níc.... ona s ní už dlouho nemluvila..... koukala mi do očí a lhala. No a mně ruply nervy

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo jo, aspoň se s nima rozloučíme s lehčím srdíčkem až nám budou chtít vyletět z hnizda

Ted Boži máš to ty trápení.... a profesorovi bych nakopla kule,co ti má co říkat o telefonu?Dcera může být vůbec ráda,že nějaký má!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Maruskito, chlapík se ještě nenarodil. Asi slyší věčné hádky svých pubertálních sester ( Nice bylo 14 a Lucce bude v prosinci 13) a nechce se mu za námi :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Maruskito a víš že bych už ráda KONEČNĚ porodila ??????????? :s:

Boži....dej přes hubu i profesorovi...co si to vůbec dovoluje????kopni ho do kulí :s: ....as puberťačkou asi nic neuděláš...držím palečky a přeji pevné nervíky ;) :k:

In reply to by Boža

Přesně tak....mě je sice 22, ale názor mám uplně stejnej...copak v jejich věku musí mít nejnovější modely všeho???Chtěli by, ale copak máme platy jako politici???Ta dnešní mládeš je děs - a můžeš si vychovávat jak chceš, když to vidí ve škole u rozmazlenej dětiček, který mají všechno...je to strašný a na profesora ser...je to kretén ;)

In reply to by terinka

Už pár týdnů mi není dobře a ty poslední dny trpím jak zvíře. A tohle mě fakt dostalo. Já fakt nevím, co s ní mám dělat. Vždyť tohle unení normální. Má na co si vzpomene, i když ne všechno hned. Pozornosti má víc než dost. udělám si na ní čas, kdykoli přijde, nebo chce.... V zimě vykládala všude, jak se musí starat o Natálku sama, jak nám doma musí vařit, jak to má těžký..... no hotový týraný dítě..... a teď tohle

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka