Zase sem nakupovala

19.06.2008

Jelikoz sme meli nakoupeno vse v klucicim provedeni, tak sem musela koupit Verunce i neco holciciho :D

ahojky, taky sem si myslela, že budu mít chlapečka, nejsem ten typ co nosí sukně nebo šaty, tak sem si představovala jak se vyžívám v kupování košil, svetříků, kalhot, nedovedla sem si představit, že budu vybírat šatičky a česat cudlíčky :n: no a máme 4 měsíční princeznu a v nakupování se úplně vyžívám :s: sama sebe nepoznávám :!k: :!k: :!k: :\x:

In reply to by Věroušek

Já taky nemám vše do růžova, máme hodně do žluta, zelena apd., výhoda je, že si to schovám na chlapečka.Růžové jsem dokupovala až v posledních měsících, ae některým kouskům se vážně nedá odolat, už ji vidím v těch džínových rourách a vestičce apd. no jsem na tom ulítlá a body a dupajdy už ani nepočítám, to se dá kupovat pořád.

Věroušek

In reply to by Nik.

No ja jsem spise takovej klucici typ. Jezdim na motorce, blbnu v autech, delala jsem silovy ctyrboj atd...Takze sem chtela radeji chlapecka aby se s nama citil dobre. Nejsem moc na cesani a tintani. Ale hold se to budu muset naucit a uz se na to docela tesim. Bude to velikanska zmena v mem zivote :qu:

In reply to by Věroušek

tak to jsme na tom úplně stejně, mám dlouhé vlasy tak culík a copánek jsou ok, ale krokodýla jsem se nikdy nenaučila, ještě, že mám šikovnou švagrovou...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky