mononukleoza

19.06.2008

ahoj mamky,moje ctyrleta BAruska lezi v nemocnici s podezrenim na mononukleozu,vysledky budou v patek!mate nekdo zkusenosti s touhle nemoci u deti?Je to moc zle? Jsem uplne vyrizena,mam tu dvoumesicni Andulku a brecim a brecim.BYla moc spatna,myslelo se,ze je to angina.Diky za zpravy!

Já ji měla jako dospělá... nic moc se s tím nedá dělat, určitě dostane nějaké vitamíny na posílení jater a jinak přísná dieta jak při žloutence a omezit tělesnou námahu, takže spíš takový klidový režim a hlavně ta dieta... marodila jsem s tím skoro půl roku, potom už se vlastně jen hlídají krevní jaterní testy... tak držím palce, ať se to nepotvrdí nebo ať to aspoň dobře zvládne.. :a:

Ja Ti moc neporadim bo nevim,ale budu moc drzet palecky,aby byla mala brzy v poradku a neboj se doktori se o ni postaraji a za chvili bude zase zdrava :)

nevím, jak je to u tak malých dětiček, já ji měla v sedmnácti. Byla jsem strašně moc unavená a nepřestávali mi horečky. Když doktoři konečně přišli na to, co mi je, nasadila se přísná dieta a léky. Musíš počítat s tím, že je to dlouhodobější léčba, já byla doma tři měsíce, ale určitě se to bude rychle zlepšovat. Jen opatrně na jakoukoliv námahu!!! Malá se nesmí vůbec namáhat, ani po tom, co se jí udělá lépe. Budeš ji muset hlídat..minimálně tři měsíce žádný extrémy. Přeji Vám brzké uzdravení a ať se mononukleoza nepotvrdí :a: Moni

mi jsme ji měli,když měl mladý také 4 roky.2 roky jsme se s tím trápily.poznali mu to pozdě a měl hodně chytlá játra.dnes chodíme na testy a zůstaly nám chutě po dietě.(to,že spousta jídla už nejí-pizzu,hamburgry,maso,slané,kořeněné)prostě jí furt dia.ale dá se to zvládnout.děti jsou na tohle dobří.ale uvidíš,že je to jen planý poplach.držím palečky.

In reply to by Anna M

jsou hodně unavené.nesměli jsme žádnou fyzickou aktivitu.hned se unavil.měli jsme dietu jako u žloutenky.no hnus,ale dnes je dobrej.je hubenej,jí dodnes dietně.bývá častějš unavený.ale jinak to na něm nikdo nepoznal.děti se z toho velmi rychle dobře dostávají.chodily jsme do školky,ale jídlo měl z domu.bylo to složitější,ale dá se to zvládnout a člověk si zvykne.si šikula a zvládnete to holky.držím pěstičky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka